Facts 24.02.2009

– e ncredibil cat de frig poate sa fie in perioada asta. Acum nu-mi mai place sa curat masina de gheata, e o corvoada. Daca ma gandesc bine, cand eram mic, pe vreamea asta puteam culege ghiocei sa impart fetelor de 1 martie. Acum ziua incepe de la -10 grade.
– sper sa nu fiu rautacios dar nu mai pot cu Marian Cozma. Pana nu l-a dat la stiri nu stiam nimic de el, iar acum pot sa scriu o carte biografica. Despre el, normal.
– totusi Cioroianu avea dreptate nu?
– Mircea Badea are influente negative asupra gandirii tinerilor. Am discutat cu cineva fan Badea si am ramas gura-casca. poate povestesc cand am chef.
– History Channel imi creeaza o stare dependenta ceva de groaza. Numai la asta ma uit de o vreme si tot nu m-am saturat
– nu mai zic nimic de Dragobete, toti se razbuna pe Ziua lui Valentin prin serbarea Dragobetelor. Ipocrizie?
– La Rosia Montana trebuie facuta alegerea intre minerit si turism (?). Personal prefer cianurile in locul Fanfest sau alte ONG-uri care au gasit solutia salvatoare:

Asociaţia Alburnus Maior a propus şi implementat o serie de proiecte de promovare turistică şi de încurajare a localnicilor în a valorifica potenţialul turistic al zonei. Totodată studiile efectuate de Asociaţia Alburnus Maior şi de partenerii săi au demonstrat că dezvoltarea alternativă mineritului este posibilă.