3 destinații însorite pentru o vacanță de iarnă de neuitat

Aproape ne-au invadat sărbătorilede iarnă iar tu încă n-ai avut timp să te gândești unde te vei relaxa anul acesta? În top se află destinațiile însorite, pe plaje aurii și cu peisaje magnifice.
Cu toții știm că dacă lăsăm pe ultima sută de metri, s-ar putea să ne coste extrem de mult vacanța perfectă, dar dacă bugetul permite, de ce să nu îți iei liber de la agitație pentru câteva zile bune?!

Dacă iubești plajele, locurile exotice, însorite și răsăritul de soare sepctaculos, iată câteva exemple de destinații care s-ar putea să îți fie pe plac.

1.Cipru – Pentru cei care nu vor să părăsească continentul european, Cipru este o alegere destul de inteligentă pentru vacanța de iarnă. Aici temperaturile nu sunt foarte reidicate dar cu siguranță nu este deloc frig. În timpul iernii temperaturile ating maxim 20 de grade, o temperatură destul de convenabilă dacă raportăm la iarna din țara noastră.

2.Maldive – Dacă dorești plaje și temperaturi ca vara din România, atunci Maldive este destinația perfectă pentru așteptările și standardele tale. Aici temperaturile în luna decembrie sunt în medie de 27 de grade, vreme numai bună de costum de baie, plajă, plimbări și distracție de vis.

3.Dubai – O vcanță pentru trecerea dintre ani în Emirate, este ca o oază de fericire în mijlocul deșertului, la propriu. Pentru cei mai pretențioși, Dubai este locația excelentă pentru a petrece noaptea dintre ani. Datorită temperaturilor ridicate, în perioada decembrie-februarie, Dubai se bucură de un real succes când vine vorba de turism.

Pe lângă plajele extraordinare și luxul care înconjoară dunele de nisip ale deșertului, Dubaiul are o mulțime de monumente în cartea recordurilor care pot fi vizitateîn decursul călătoriei. Burj Al Arab și Burj Khalifa, sunt doar câteva dintre atracțiile turistice ale locului.

Dacă vreți să beneficiați de oferte pentru vacanțe în locuri de vis, pentru iernile ce urmează, primul sfat de care ar trebui să țineți cont este de a consulta din timp agențiile de turism deoarece locurile și ofertele sunt limitate.

Related Posts