6 idei pentru a purta peste tot auriul în acest sezon

Culori metalice, nuanțe minunate cu irizeuri, omniprezența auriului și a argintiului… se pare că iarna anului 2016 este foarte strălucitoare. Și contrar ideilor preconcepute, auriul sau un golden look nu se poartă doar de sărbători. Iată câteva idei care să te inspire atunci când vrei să compui cele mai frumoase ținute în jurul auriului.

Accesorizată așa cum trebuie, cu moderație, șic și eleganță, nuanța de auriu se poate purta foarte ușor în viața de zi cu zi la cele mai frumoase ținute. Care sunt acestea?
– geaca bomber aurie, metalizată în nuanțe de auriu arată cel mai bine la ținută mai sportswear. Este geaca de purtat peste tot în acest an. Dar și geaca teddy. Alături de bascheți vei obține un efect garantat.
– un top auriu arată cel mai bine la o fustă mini cu un imprimeu în alb și negru. Un look mai elegant, șic, ideal pentru o întâlnire mai importantă. Completează ținuta cu o pălărie și nu vei da greș.
– un pulover în nuanțe de auriu arată cel mai bine la o fustă lungă, plisată, cu o lungime midi sau chiar la o fustă maxi cu irizeuri.
– rochia aurie este și ea foarte la modă. Dar atunci când vine vorba despre pantofi, cel mai bine ar fi să o porți cu pantofi elaganți în nuanțe de nude sau de negru. Dacă nu vrei să fii atât de îndrăzneață și să porți o rochie în nuanțe de auriu în întregime, poți miza pe o rochie cu motive aurii.
– pantalonii slim, în nuanțe de auriu sunt alte piese vestimentare foarte în vogă. Cu un top simplu negru sau alb vei obține cele mai frumoase ținute. Pantalonii fără toc îi vor pune cel mai bine în valoare. Dar și haina de blană.
– bascheții aurii vor arăta cel mai bine la o fustă plisată sau la o pereche de blugi în stil boyfriend.

Lasă un răspuns