8 ritualuri de infrumusetare pe care orice femeie ar trebui sa le aiba

Poti gasi pe internet foarte multe hint-uri legate de infrumusetare insa iti va fi greu sa ti le reamintesti si sa le pui in practica.

Mai jos iti prezint 8 ritualuri ce te pot ajuta sa iti menti frumusetea si pe care cu siguranta nu le vei uita deoarece sunt usoare si practice.

  1. Solutie pentru pungile de sub ochi

Pune la congelator doua linguri de inox si pastreaza-le acolo peste noapte. Dimineata, inainte sa te machiezi, maseaza usor locul de sub ochi cu acestea. Pungile de sub ochi se vor desumfla.

  1. Hint pentru machiaj

Daca vrei un machiaj imbujorat si cat mai natural, aplica putin balsam de buze pe pometi. De asemenea, ai grija sa nu folosesti prea mult fond de ten pentru a nu strica efectul de natural look.

  1. Hint pentru un ten stralucitor

Daca vrei sa ai un ten stralucitor, atunci cand aplici baza de machiaj, aceasta trebuie sa fie compusa din: o parte iluminator si doua parti fond de ten.

  1. Culoarea rujului de pe buze

Intotdeauna alege culoarea rujului sau gloss-ului cu doua nuante mai inchisa decat culoarea naturala a buzelor tale.

  1. Aplicarea corecta a fardului de obraz

Pentru a aplica in zona corecta fardul de obraz, poti folosi o lingura care iti va indica unde se afla scorbura pometului si acolo poti aplica fardul de obraz.

  1. Aplicarea blush-ului

Aplica blush-ul pe pometi la o distanta de cel putin doua degete de nas.

  1. Aplicarea corectorului

Aplica corectorul intotdeauna dupa ce te-ai dat cu fond de ten si nu inainte. Daca il aplici inainte, acesta va incarca tenul si nu va mai avea efectul droit.

  1. Contureaza-ti sprancenele

Daca nu vrei sa te machiezi insa vrei sa pari a fi machiata, contureaza-ti sprancenele. Acest lucru, impreuna cu putin mascara pe gene iti va da un efect garantat, de ten machiat.

 

Related Posts