Adobe Creative Suite 2 e liber la download

Începând de astăzi, Adobe CS2 poate fi descărcat gratis de pe site-ul oficial . Cu toate că e destul de vechi (2005), pachetul de programe e destul de puternic şi sunt aproape convins că înca face faţa cu brio concurenţilor open-source (Gimp, Inkscape, etc).

Programele disponibile cu acest download sunt: Photoshop CS2, Illustrator CS2, ImageReady CS2 şi InDesign CS2. Destule cât sa te apuci de ceva treabă serioasă.

Dacă la link-ul de mai sus nu răspunde nimeni, suita se poate descărca şi de aici . Se descarcă ori tot pachetul, ori fiecare program individual. In caz ca vreţi să instalaţi tot, descărcaţi cele 3 imagini de disc si se procedeaza in felul urmator: se execută numerele 2 şi 3, iar la final numărul 1.

Daca apare o eroare gen “Insert Disc 2” , copiaţi directoarele din C:Creative Suite in C:Creative Suite CS2Adobe Creative Suite 2.0 , ca cel din urmă să arate aşa:

2_asa

Într-un final, programul se instalează şi totul ar trebui sa fie in regulă, cam aşa:

1_instaleaza

De reţinut: nici unul din programele de mai sus nu mai are asigurat suport tehnic, compatibilitatea cu sistemele de operare mai noi nu e garantată. Mie îmi merge fără probleme pe Windows 7.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *