Alegerea celei mai bune combine frigorifice

O bucatarie complet utila este tot ceea ce o gospodina isi poate dori pentru a avea parte de confortul necesar. Pe langa un aragaz performant si diverse obiecte casnice, o femeie are nevoie si de o combina frigorifica eficienta astfel inca tmancarea sa se pastreze in cele mai sigure conditii o perioada cat mai indelungata de timp.

Exista o multime de modele pe piata ceea ce inseamna ca alegerea finala trebuie sa satisfacacerintele membrilor familiei, dar si sa indeplineascanecesitatile zilnice ale acestora. Printre cele mai cunoscute companii producatoare se numara Arctic, Electrolux, Beko sau Indesit.

Acestea se incadreaza in clasa energetica A++ astfel incat au consum mult mai redus de energie electrica. Gospodinele vor economisi pana la 25% mai multa energie printr-o utilizare eficienta a acestor modele existente pe piata la ora actuala.

Una dintre cele mai importante functii este Active Fresh Blue Light, cu alte cuvinte durata de conservare a produselor creste cu pana la 30%. Lumina albastra prezenta in interiorul frigiderului pastreaza alimentele proaspete o perioada indelungata de timp pentru ca toti membrii familiei sa se poata bucura de un gust proaspat chiar si dupa 4 zile.

Tehnologia incorporata Smart Frost nu ar trebui sa lipseasca, mai ales in cazul combinelor frigorifice de ultima generatie. Aceasta impiedica aparitia particulelor de gheata in interiorul frigiderului, dar mai ales la suprafata produselor congelate. Dezghetarea nu trebuie realizata atat de des ca in cazul altor frigidere ceea ce reprezinta un mare avantaj in momentul achizitionarii.

Lasă un răspuns