Am nevoie de un birou mai mare

Activitatea mea principală se desfășoară în fața calculatorului, stând la birou multe ore în fiecare zi. Astăzi am ajuns la concluzia că am nevoie de un nou birou. Pe lângă faptul că plasticul de pe marginea celui vechi începuse să se dezlipească încetul cu încetul, mi-am dat seama și că e cam prea mic pentru nevoile pe care le am acum, și asta nu din cauză că m-aș fi îngrășat eu ci pentru că pe biroul meu sunt nevoit de ceva timp să țin cât mai multe lucruri.

În momentul de față am un birou normal, măricel, care însă nu mai face față cerințelor mele, pe lângă unitate și cele 2 monitoare, au mai apărut un laptop și o tabletă care dispar de pe birou doar în momentele în care simt nevoia să lucrez stând în pat sau trebuie să le iau cu mine pe unde mă duc.

Am ajuns la concluzia că pentru ceea ce am eu nevoie în momentul de față ar fi tocmai bun un birou în formă de L care să se îmbine exact la colțul peretelui. Astfel, pe lângă faptul că voi avea la dispoziție tot spațiul de care am nevoie pentru a-mi desfășura activitatea, va arăta bine și voi putea economisi spațiul dar totodată acest tip de birou îmi va permite și să amplasez unitatea calculatorului principal la unul dintre capetele biroului, cât mai departe de monitoare pentru a mai scade din intensitatea zgomotului pe care aceasta îl produce și pe care urechea mea îl percepe.

Așadar, o perioadă o părticică din timpul meu va fi destinat spre căutarea unui birou în formă de L ideal pentru că, vorba aia, nu-ți cumperi un birou în fiecare zi și dat fiind faptul că acesta este locul în care-mi petrec cea mai mare perioadă a zilei e prioritar ca acesta să se ridice la nivelul așteptărilor mele.

Related Posts