Am trecut la un design mai atractiv

După cum se vede, am schimbat total designul acestu blog și încerc să îl fac mai bun, să scriu mai des și să aduc informații cât mai utile în viitorul apropiat.

Am schimbat chiar și logo-ul și favicon-ul. Vă rog să nu-mi săriți în cap legat de logo, nu mă prea pricep cu PhotoShop-ul și mă doare inima să plătesc 5$ pentru un logo mai profesionist, însă probabil o să o fac, de Crăciun.

Pe lângă design, am decis să schimb și firma de hosting unde era găzduit blogul, astfel după multe căutări am decis să merg pe mâna celor de la Hostico, iar până acum văd că se mișcă impecabil și nu regret acest transfer.

Planurile mele legate de blog s-au schimbat și ele, astfel că voi da o importanță mai deosebită și încerc să scriu dacă nu zilnic, măcar o dată la două zile, astfel încât să aveți informație nouă de digerat.

Acestea fiind spuse, sper să vă placă noile modificări, pe care eu sincer să fiu le consider niște îmbunătățiri care chiar trebuiau efectuate de ceva vreme, iar lucrul cel mai bun în toată această schimbare este că mă atrage să scriu cât mai mult pe blog.

Sper să vă placă, să ne citim cu bine în curând!

PS: Mai am de modificat câteva chestii pe la tema WordPress, așa că reveniți mâine să vedeți cam cum arată blogul.

Related Posts