Ar trebui să achiziționezi un Pixel 3 XL?

Pixel 3 XL este dotat cu un material excelent, cu un software usor de utilizat si cu unul din cele mai bune aparate foto disponibile de pe piata insa unii prefera sa astepte lansarea telefoanelor 3a XL sau Pixel 4 XL. Nu trebuie sa fii surprins de faptul ca Google vine pe piata cu telefoane din ce in ce mai incredibile. Pixel 3 XL beneficiaza de aceeasi formula care a data deja dovada de eficienta, simplitate, rapiditate si de functionalitati utile asociate unei camere foto de calitate, surprinzatoare chiar.

Telefoanele Pixel sunt acum capabile de poze suprinzatoare in orice conditii, atat in zile insorite cat si intr-un mediu mai intunecat, cu o singura camera dorsala. Cu un procesor de imagine autonom, Pixel Visual Core, poti obtine mai multe imagini simultan cu telefonul si sa obtii poze minunate de fiecare data cand apesi pe butonul de declansare. La toate acestea se adauga optiuni precum cea de zoom digital imbunatatit cu o pierdere a calitatii minime si mod Night Sight si vei dispune de un aparat capabil sa egaleze sau sa bata oricare altul de pe piata.

Doua aparate foto frontale realizeaza selfies de-a dreptul exceptionale, fie ca folosesti modul Portret sau folosesti un unghi larg pentru grup. In plus, vei beneficia de o salvare nelimitata si de o calitate optima a pozelor efectuate pe Google Photos, un veritabil regal cu alte cuvinte.

Dar, inainte de a decide daca dai sau nu 800 de dolari pe acest telefon trebuie sa ai in vedere si faptul ca urmeaza sa fie lansate si modelele Pixel 3aXL si Pixel 4. Anuntul oficial cu privire la Pixel 4 XL este acela ca se va lansa in doua luni insa deja au aparut online imagini complete cu acest telefon. Acesta va beneficia de un senzor Soli si de un senzor infra rosu robust precum si de senzori pentru recunoasterea faciala si Motion Sense. Daca platesti intre 800-900 de dolari pentru un Pixel 3XL atunci poate ar fi mai bine sa astepti putinpentru Pixel 4 XL.

Pentru majoritatea din noi Pixel 3XL ofera tot ce avem nevoie in materie de telefon. Daca iti doresti un procesor mai puternic si un telefon din sticla in loc de un telefon din plastic atunci ar trebui sa astepti lansarea lui Pixel 4 XL. In caz contrar, te vei multumi cu ceea ce ofera Pixel 3XL.

Lasă un răspuns