Aspect interesant, dar cu mici probleme la iPhone7

Noul iPhone7 a venit disponibil in mai multe culori, dintre care si noua culoare jet black, care arata deosebit de bine si care reprezinta o noutate a celor de la iPhone. Acum intrebarea este, cat de vizibile sunt zgarieturile si urmele de degete de pe acesta

La acest lucru s-au gandit si mai multi utilizatori Apple, care au dorit sa verifice acest aspect, imediat dupa ce si-au achizitionat noul telefon. Se pare ca noul aspect este putin problematic datorita faptului ca in cazul aparitiei unor zgarieturi, urmele sunt destul de vizibile, astfel ca telefonul ar trebui protejat destul de bine, pentru a evita acest lucru. De asemenea cand vine vorba de amprente, pe varianta jet black, acestea sunt vizibile in functie de unghiurile de unde bate lumina, lucru valabil si in cazul zgarieturilor mai mici.

Odata cu aceste teste, unele persoane s-au declarat mai reticente in vederea achizitionarii telefonului pe aceasta varianta de culoare, insa, marea majoritate a oamenilor aleg culoarea jet black, care totusi este un lucru nou adus de iPhone si care atrage privirile celor din jur.

Cei de la Apple incurajeaza utilizatorii sa isi protejeze noile telefoane cat de bine pot, de asemenea o carcasa, sau o folie este recomandata pentru un plus de protectie si pentru a evita eventualele zgarieturi. Lucru putin cam greu de evitat, avand in vedere ca pana si cel mai mic firicel de nisip poate produce urme pe suprafata telefonului.

Utilizatorii nu sunt tocmai incantati de ideea de a-si proteja telefonul prin intermediul unei carcase, deoarece multi dintre acestia si-au declarat dorinta de a se etala odata ce isi vor cumpara noul telefon, un lucru destul de frecvent in societate de astazi si deloc ciudat avand in vedere faptul ca brandul Apple este unul foarte cunoscut si apreciat de foarte multi oameni din lumea intreaga.

Related Posts