Astazi

-Cine m-a trezit azi dimineata la 8 si? Nu , nu bruneta focoasa de langa mine din pat, nici cainele bãlos, ci soneria! Si cine altcineva, decat vecina de la 4. IAR ii curge apa. De data asta, are lichid pe pardoseala, dar ea zice ca tot de la mine, printr-o crapatura in care si-a facut loc precum Jiul in defileu. Ca sa ma duc sa sterg pe jos, ca ea are basici in palma deja.

Bine zic, hai sa vedem ce laguna ai in casa. Ma duc, ii fac curatenie la proasta si ma apuc de investigat pe unde vine apa. Stupoare! nu era de la mine, avea ceva tevi infasurate gospodareste cu o carpa alba. i-am explicat frumos ce si cum, si mi-a zis ca deocamdata isi cere scuze ca m-a acuzat pe nedrept.

Cu ocazia asta am aflat ca defapt aici e apartamentu fiicei ei (de ce dracu nu sta fiica aici??!) si ca in blocul ei vechi mor oamenii pe capete de la antenel GSM ale RDS&RCS. Ca toate bolile ce le are (cance, cataracta, si ceva ulcer cred) le-a capatat de la antenele alea. Trist oarecum, dar eu as zice sa mearga inapoi in blocul buclucas.

-Ieri parcam masina la Mall langa o Alfa Romeo 156 tunata frumusel. Niste cocalari se minunau: “Frate cum arata masina, zici ca nu e Alfa”, ” Da, e din ciu fast ciu fiuriãs” , “Hai da-o dracu’, ui ce volan urat are”. Bine ba mucosilor, abia astept sa va tunati BMX-ul chinezesc.

– Cum necum, am ajuns pe cancan.ro, si uite ce hal de titlu de articol:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *