Aștepți continuarea serialului Sabrina? Atunci urmărește The Order serial Netflix

Daca iti place universul fantastic al serialului Chilling Adventures of Sabrina si nu mai ai rabdare pana la lansarea unui nou sezon, acest nou serial Netflix va fi cu siguranta pe placul tau. Iata tot ce trebuie sa stii despre primul sezon al serialului The Order.

De la sfarsitul sezonului 1 al serialului Chilling Adventures of Sabrina trebuie sa recunosti si tu, la fel ca multi alti fani ai serialului ca iti cam lipseste putin. Ok, putin mai mult. Veste buna, Netflix tocmai a inceput sa difuzeze un nou serial intitulat The Order, cam in acelasi gen fantastic si alte seriale de acest tip.

Scenariu si casting al sezonului 1 al serialului The Order. Iata povestea – Jack Morton este mai determinat ca niciodata sa razbune moartea mamei sale, o moarte extrem de misterioasa de altfel. Atunci cand este admis la Universitatea Belgrave, tanarul reuneste, mai mult sau mai putin fara voia lui Ordinul, o societate secreta legendara. Drept urmare, Jack Morton este scufundat intr-un razboi nemilos intre varcolaci, lupi si vrajitoare si descopera incetul cu incetul secretele sumbre ale familiei sale.

In ceea ce priveste castingul, doi tineri actori vazuti pana in prezent in roluri minore la cinema si la televizor sunt in prim plan in acest serial. In pielea lui Jack Morton, tanarul Jake Manley, vazut in serialele Beauty and the Beast, Casual si American Gods. In rolul lui Alyssa, complicea lui Jack, o putem vedea pe canadiana Sarah Grey, vazuta pana acum in seriale precum Once upon a time, Lucifer si Bates Motel.

Marea reintoarcere a serialelor fantastice. Daca te numeri printre persoanele care au crescut in anii 90 atunci cu siguranta ai urmarit seriale precum Charmed sau Buffy the vampire slayer. Serialele fantastice erau la acea vreme la moda, se bucurau de un succes imens. O popularitate care nu a continuat insa dupa anul 2000. Dar vestea buna pentru cei carora le-a lipsit aceste seriale, se pare ca asistam la reintoarcerea in forta a serialelor fantastice. Dovada – un reboot al serialului Charmed si Chilling Adventures of Sabrina. Fara sa mai vorbim de noile productii cum este The Order.

Lasă un răspuns