Boxa Bluetooth cu levitatie magnetica LG PJ9

Pentru LG Electronics nerabdarea pare a fi punctul slab in ceea ce fac. Sud-coreenii se pare ca au dezvaluit cateva dintre produsele pe care le are in plan si sa le prezinte oficial in cadrul targului de tehnologie CES 2017 ce va avea loc chiar la inceputul lunii viitoare. Pe langa lotul de smartphone despre care am mai vorbit, LG anunta ca urmeaza sa lanseze si o boxa Bluetooth cu levitatie magnetica.

In mare produsul de numeste LG PJ9 si se bazeaza pe acelasi principiu de inductie magnetica precum boxa TecPlus Dynamo. Se zvoneste ca boxa LG PJ9 dispune de o baterie care promite pe hartie pana la 10 ore de autonomie, iar in momentul in care boxa se va descarca boxa care leviteaza va cobori pe baza magnetica ce are rol si de statie woofer, urmand ca apoi sa inceapa incarcarea wireless.

Boxa propriu-zisa este rezistenta la apa de pana la 1 metru adancime si poate supravietui timp de 30 de minute scufundata. Pana in momentul de fata pretul acestui model de boxa nu se cunoaste, insa se stie ca nu o sa fie chiar asa de ieftina.

In concluzie, LG PJ9 este o boxa Bluetooth cu levitatie magnetica care poate uimi multa lume pentru ca nu exista foarte multi producatori care pun in fabricare asa ceva. Informatiile care vi le-am prezentat mai sus sunt doar unele informative pentru ca produsul o sa fie lansat luna viitoare alaturi de pret si multe alte informatii utile.

De-a lungul acestui an marea companie LG a adus foarte multe exemplare de aparate smart, unele chiar foarte reusite din punct de vedere tehnic si se stie ca si in anii ce urmeaza nu o sa se lase mai prejos si o sa lanseze pe piata industriala tot ce are mai bun pentru a-i putea intrece pe jucatorii de top.

Related Posts