Călătorii – cele mai bune rezoluți pentru anul 2020

Noul an este un moment ideal pentru cele mai bune rezolutii pentru a incepe asa cum trebuie noul an. Iti propunem deci sa descoperi in noul an destinatii noi, sa calatoresti mai responsabil si mai lejer si sa te bucuri mai mult de viata.

Iata deci care sunt cele mai bune rezolutii pentru anul 2020.

Descopera una din cele sapte minuni ale lumii. Pe lista ta de calatorii in viitorul apropiat, se afla cu siguranta si una din cele sapte minuni ale lumii. Nu-i asa? Marele Zid Chinezesc, celebrul sit arheologic Petra din Iordania, statuila lui Iisus Christos din Rio sau Machu Picchu ar trebui decis a se regaaseca pe lista ta de dorinte in anul 2020.

Profita de cele mai frumoase locuri de pe planeta. Planeta noastra ofera un spectacol magnific natual, cu elemente care ne taie respiratia. Deci pe lista ta de dorinte ar trebui sa se afle si auorele boreale din Islanda, plutirea pe Marea Moarta in Iordania, imbaierea in apele turcoaz din Polinezia sau admirarea unui apus de soare in desertul din Dubai.

Incearca sa traiesti noi experiente. Cum ar fi ca in noul an sa inoti cu delfinii, sa mergi la aeroport fara inchiriere in prealabil si sa alegi primul zbor disponibil, sa te plimbi cu sania trasa de caini prin Canada, sa faci un tur cu balonul cu aer cald in Cappadoccia sau sa joci la cazinou in Las Vegas?

Calatoreste mai lejer. Data viitoare cand te mai pregatesti de un sejur, trebuie sa te gandesti ca nu este nevoie sa duci cu tine un sampon XXL sau o multime de perechi de pantofi de care chiar nu ai nevoie. Redu deci marimea bagajelor tale pentru a rezista tentatiei de a te supraincarca.

Invata sa te deconectezi. Nu bine ai ajuns, deja ai facut poze si ai postat pe Instagram. Nu bine ai incercat ceva, ca deja si postat un tweet. Poate sa fie destul de dificil sa rezisti tentatiei de a folosi telefonul, chiar si in calatorie. O calatorie, poate sa fei cea mai buna cura detox de telefon.

Calatoreste responsabil. Uita deci de sticlele de plastic, apeleaza la mersul pe jos sau la mijloacele de transport in comun de cate ori este posibil acest lucru si alege destinatii unde se respecta viata salbatica.

Iesi din zona ta de confort si incerarca noi experiente. Urmeaza-ti deci instinctul si invata sa fii mai deschis si sa spui mai des Da.

Lasă un răspuns