Cărți care te vor ajuta în vânzări

Uitandu-ma destul de des pe ce se cere in momentul de fata pe Piata Muncii, este inevitabil sa nu observ faptul ca sunt foarte multe joburi de vanzari, insa acestea sunt evitate de catre majoritatea persoanelor, in special de tineri, care nu sunt obisnuiti sa aiba foarte multe trageturi, fie ele cantitative sau calitative.

Viata omului de vanzari este una dificila, dar in acelasi timp plina de satisfactii. Un om bun de vanzari va putea vinde orice, de la masini de lux pana la telefoane sau carti. De retinut este faptul ca omul bun in vanzari va conduce intotdeauna masina pe care acesta si-o doreste, va avea casa pe care o are in gand inca din copilarie, isi va putea face programul dupa bunul plac, iar nu in ultimul rand, va avea vacantele mult dorite la munte, sau pe o insula exotica, asa cum isi doreste el.

Insa, pentru ca toate acestea sa dea roade, omul de vanzari trebuie sa aduca rezultate, iar asa cum ii spune si in job description, sa vanda.

Iata cateva carti care s-ar putea sa te ajute daca esti om de vanzari:

Biblia vanzarilor, de Jeffrey Gitomer
Autorul este american, un speaker recunoscut la nivel international, iar apogeul lui a fost cand a publicat aceasta carte, acolo unde descrie foarte clar conceptele si ce pasi importanti trebuie respectati in vanzari.

Vinde orice, de Oren Klaff
Autorul are o experienta vasta de investitor si bancher, fiind un om de vanzari de mai bine de 12 ani, el fiind specializat pe finalizarea vanzarilor complexe.

Cand cumparatorul spune nu, de Tom Hopkins & Ben Katt
Autorul, Tom Hopkins, este in momentul de fata trainerul aflat pe prima pozitie in domeniul vanzarilor, dar si creatorul Tom Hopkins Internațional, un mare brand la momentul actual care inspira foarte multe persoane din domeniul vanzarilor.

Cele 13 reguli esentiale in vanzari, de Joe Girard
Autorul este recunoscut precum un foarte bun vanzator la nivel mondial, acesta fiind cunoscut pentru faptul a vandut unui singur dealer de masini o serie de 13.001 de autoturisme, asta insemnand o medie de 866 de masini vandute anual pentru un singur client.

Related Posts

1 Comment

  1. De curand am citit biblia vanzarilor si pot spune ca am ramas impresionat de ce era scris, am in plan sa le citesc pe urmatoarele si voi revenii cu un feedback dupa ce le voi termina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *