Cât De Cretin Poți Fi Să Lovești O Femeie?

În primul rând eu nu prea sunt adeptul violenței, fie că e pe stradă, între prieteni sau în familie, cu atât mai mult, să lovești o femeie, indiferent de motiv.

Am citit acum câteva minute pe blogul cuiva, cum o femeie e bătută cu bestialitate de un cretin pe care nu-l pot numi om. În urma plângerii depuse de fata respectivă, idiotul ce a agresat-o a primit o amendă de 200 Lei. Acum, întrebarea mea este: În România, atât valorează o viață sau integritatea unei persoane, 200 Lei?

Credeți-mă că mi-e jenă să prezint un astfel de subiect, însă reflectă realitatea dură. Eu acum stau să mă gândesc, ce poate gândi un bărbat animal, atunci când lovește o femeie, indiferent de motiv: că l-a înșelat, că nu i-a pregătit mâncarea caldă, că nu vrea să i “se supună”. Băi, indiferent de ce ar face, este o femeie, și se poate discuta și civilizat, fără pumni și palme!

La noi violența, cu toate categoriile ei, se pedepsește extrem de slăbuț, în sensul că de exemplu, pentru că ți-ai agresat nevasta de exemplu, că ai venit beat ca un tâmpit și ai dat-o cu capul de toți pereții pentru ceva ce ți s-a părut ție, poliția îți poate da o amendă de 100-200 Lei, mare chestie.

De ce doar atât? De ce nu poate să fie încadrată violența ca și infracțiune și să se pedepsească cu închisoare, ca în restul țărilor civilizate? Nu, la noi pur și simplu nu se poate.

Nu știu ce să spun sincer, însă repet, mi se pare cel mai prostesc lucru posibil să lovești o femeie, indiferent de motiv. Dacă vrei să te dai ciumeg, du-te și dă-te la unul din aceeași categorie ca și tine, să-ți scoată ăla vreo 2 dinți și apoi mai discutăm. Așa, să lovești o persoană fără apărare e ușor, e foarte ușor, însă dacă ajungi în această situație, deja în ochii mei nu mai ești om. Atât am vrut să zic.

Related Posts