Ce-mi e PP, ce-mi e PPDD. Tot o “adunătură” sunt!

După cum probabil știți, Partidul Popoului – adunătura de la 0TV, în frunte cu Dan Diaconescu a fost redus la tăcere după ce a fost interzis, bine, pe motive cel puțin suspecte să spun așa că doar nu ai voie să interzici un partid doar pentru că e foarte mic și nu are influență și nu poate concura cu celelalte puteri.
În fine, pentru mine tot una îmi e, ce mi-e că se numește PP sau că se numește PPDD sau cum se va mai numi dacă le va interzice și pe ăstea sau pe viitoarele. Nu știu de când și cu Diaconescu și politica însă, cei care consideră că Diaconescu e mână-n mână cu Băsescu, tind să fie pe drumul cel bun.
Cel puțin, din start de când și-au pus în cap să înființeze acest partid a fost sortit eșecului deoarece nu poți avea un Președinte ca Diaconescu (Un simplu ziarist paralel cu lumea reală în căutare de Elodii verzi pe pereți), nu poți avea un Premier ca istericul Tudor Barbu (Care investighează alimentele și urlă la telespectatori și-i face idioți în direct) și nici parlamentari ca Magda Ciumag, Roxi manelista, Romeo fantastic nu poți avea. Corect?
Acum, din moment ce PNG-ul nu a avut nicio șansă, cu toate că aș fi avut mai multă încredere în el decât în Dan Diaconescu, ce șanse ar avea combinația asta?
Chiar nu știu de ce atâta tam-tam, până la urmă cu un singur scop: Să distragă atenția de la adevăratele probleme cu care se confruntă România în acest moment. Dan Diaconescu în Direct să se ocupe el cu investigațiile lui și să-și facă OneMan TV după cum s-a obișnuit, Becali să-și vadă de Steaua lui și fiecare cu ce știe să facă, nu una-două, îmi fac partid, intru în politică etc..
Trezirea oameni buni, asta e România, asta e realitatea, nu ce e la TV!

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *