Cele mai bune brățări fitness de pe piață pentru sport și fitness

Descopera selectia noastra a celor mai bune bratari fitness de pe piata pentru sport si fitness pentru a-ti usura cautarea.

Fitbit Charge 3. Bratara Fitbit Charge 3 este mai ergonomica decat predecesoarea sa dar asta nu inseamna ca au fost sacrificate calitatile acesteia. Inregistreaza 15 tipuri de exercitii, poate plonja pana la 50 de metri adancime sub apa fara probleme, sa tina numai putin de 7 zile fara sa fie incarcata si functioneaza cu aparate precum iPhone si Android. Un produs polivalent la un pret mai mult decat rezonabil.

Garmin Vivosmart 4. Singurul lucru pe care l-am schimba la Garmin Vivosmart 4 ar fi marimea ecranului sau. Acesta din urma este putin cam mic ceea ce face manevrarea sa putin cam dificila. Dar, daca esti in cautarea unui design fin si discret, atunci aceasta bratara este facuta pentru tine. Functionalitatea Body Battery este punctul sau forte. Masoara energia prin intermediul unui senzor care ne da informatii pretioase cu privire la ritmul cardiac, calitatea somnului si nivelul de stres. Ne indica pana si atunci cand corpul nostru este pregatit pentru sport sau cand are nevoie de odihna.

Samsung Gear Fit2 Pro. Gear Fit 2 Pro de la Samsung este probabil cea mai buna bratara fitness pentru toti fanii si utilizatorii Android. Dispune de un design minimal si confortabil si este insotit de un numar mare de functionalitati si de moduri de urmarire a activitatii fizice. La toate acestea se adauga un GPS integrat si posibilitatea de a stoca si de a asculta muzica.

Garmin Vivosport. Vivosport de la Garmin reprezinta o optiune atragatoare pentru atleti, pentru cei care practica sportul in mod profesionist si pentru cei care prefera o bratara usoara, in detrimentul unui smartwatch mai impozant. Dotat cu un GPS integrat, o caracteristica care nu se regaseste prea des la o bratara conectata, trackerul dispune in egala masura de un senzor pentru frecventa cardiaca, de urmarirea somnului si de urmarirea antrenamentului. Conceputa pentru exterior, Vivosport este rezistenta la apa ceea ce o face ideala pentru alergatul pe timp de ploaie sau pentru inotul in psicina.

Lasă un răspuns