Cele mai bune filme de pe Amazon Prime Video în aprilie 2021

Amazon Prime Video promite pentru luna aprilie cele mai frumoase surprize, cu un continut inedit. Si la fel ca si in luna martie, te poti bucura de o multime de filme de lung metraj.

Framing Britney Spears. Don’t leave Britney alone! Difuzat in februarie in State, documentarul eveniment este cel care ne prezinta parcursul celebreu cantarete, cariera si viata sa, care este plasata de la la 14 ani sub tutela tatalui sau. Regasim aici si abuzurile realizate de media, care au contribuit la caderea sa in depresie, dar si o miscare a fanilor sai care s-au organizat pentru a incerca sa o elibereze de sub controlul tatalui sau.

Our Friend. Daca vreodata te-ai intrebat ce mai face Jason Segel, eternul Marshall din How I Met Your Mother, iata o veste care iti va face placere cu siguranta- va aparea in noul film original Our Friend, alaturi de Casey Affleck si de Dakota Johnson. Un trio de soc pentru o comedie dramatica care se anunta extrem de emotionanta.

Without Remords. Este blockbusterul lunii pe Amazon Prime Video. Este un film de actiune si de spionaj al lui Michael B. Jordan, care are aici rolul lui John Kelly, un soldat din fortele speciale, a carui familie este asasinata cu salbaticie. Ancheta sa ii va permite sa descopere un imens complot care ar putea da nastere unui razboi intre State si Rusia.

Trilogia The Expendables va putea fi si ea urmarita si ea din aprilie pe platforma. Un film de actiune cu Sylvester Stallone, Mickey Rourke, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Bruce Willis…ei nu sunt nici mercenari, nici agenti secreti. Isi aleg singuri misiunile si nu asculta nici de guvern. Nu o fac nici pentru bani, nici pentru glorie, ci pentru a ajuta cazuri mai disperate.

Lasă un răspuns