Cele mai bune smartphone-uri Android One

Interfetele propuse de diferitii constructori existenti pe piata (EMUI, MIUI, One UI, ZenUI) sunt considerate adesea mult prea impovaratoare pentru un telefon. Cu Android One ai acces la o versiune de Android asa cum a fost conceputa de Google initial. Diversi constructori, in special Nokia si Xiaomi s-au interesat de acest subiect. In acest articol vei regasi cle mai bune smartphone-uri care propun o experienta Android pura in 2019.

Xiaomi Mi A3, recomandarea noastra. Cu Xiaomi Mi A3, celebrul constructor chinezesc a imbunatatit formula castigatoare de anul trecut, pastrand totodata un pret atractiv. Mai multe noutati sunt in program, incepand cu un Snapdragon 665, un GPU Adreno 610 care are drept scop imbunatatirea performantelor dar si reducerea consumului energetic. La toate acestea se adauga un ecran AMOLED cu o rezolutie HD 1520 X 720 pixeli si o baterie de 4030 mAh.

Surprizele nu se opresc aici, Xiaomi Mi A3 propune un aparat foto triplu. Senzorul principal este de 48mpx, un al doilea ultra unghi larg de 8mpx si unul de 2mpx.

Nokia 9 PureView. Cu Nokia 9 PureView, label-ul Android One se poate mandri in sfarsit cu un smartphone in gama premium. Fisa sa tehnica este mai mult decat onorabila. Prezenta unui ecran P-OLED somptuos este de mentionat precum si un SoC Snapdragon 845 sprijinit de 6GB memorie vie. Android 9.0 Pie ofera o experienta fluida utilizatorului. Aparatul foto este excelent. Asta deoarece partea dorsala gazduieste numai putin de 5 aparate foto.

Nokia 8.1, intre puritate si calitate. Nokia 8.1 este succesorul demn al lui Nokia 7 Plus, deja un telefon foarte bun. Are un ecran borderless si un breton in partea superioara si propune una din cele mai bune solutii Android One din ziua de azi. Este dotat cu un ecran IPS LCD de 6, 18 inchi si are o rezolutie de 2280X1080 pixeli. Nokia 8.1 beneficiaza de un procesor Snapdragon 710 si de 4GB memorie vie. O configuratie care ii permite utilizatorului sa beneficieze de o experienta fluida.

OnePlus 7 Pro. One Plus 7 Pro este dotat cu un ecran AMOLED de 6,67 inchi si o rezolutie QHD+ insa principalul sau atu este rata de refresh de 90HZ, fata de cea de 60HZ oferita de majoritatea telefoanelor existente pe piata. Este echipat cu un Snapdragon 855, completat de 6GB RAM si 128 GB pentru stocarea datelor. In plus, acesta este primul telefon OnePlus cu o camera foto tripla – 48mpx+8mpx+16mpx.

Lasă un răspuns