Costume de ceremonie pentru bărbați

Costumele de ceremonie pot fi purtate la evenimente cu adevarat importante. Cu toate ca in ultimul timp, costumele casual se poarta din ce in ce mai des, la o ceremonie, sau un eveniment mai select ar fi de preferat sa alegem o tinuta mai eleganta, care sa se ridice la inaltime evenimentului.

Costumul trebuie sa fie potrivit pentru constitutia barbatului care il poarta. Tonurile inchise sunt mult mai formale si dau o anumita putere sau autoritate celui care-l poarta. Un alt costum pe care ar trebui sa-l aveti in vedere este cel gri inchis si cel albastru inchis. Tonurile de costum pale , sunt mai informale si ofera o anumit ton casual.

Costumele de ceremonie pentru barbati ar trebui sa fie mereu negre, gri sau bleumarin. Daca vei avea in vedere aceste culori, cu siguranta nu vei da gres atunci cand doresti sa-ti realizezi tinuta preferata. Bleumarinul ii vine oricarui barbat. In acest an se poarta foarte mult costumele slim-fit. Cu toate acestea barbatii au tendinta sa poarte costume destul de largi, sau foarte stramte, de aceea trebuie evitate astfel de greseli atunci cand se alege costumul potrivit.

Costumele de ceremonie pentru barbati ar trebui sa respecte aceste reguli pentru a putea fi imbracat cat mai bine. O regula care tine de bunele maniere spune ca atunci cand barbatul sta pe scaun, trebuie sa se descheie la costum, iar atunci cand se ridica trebuie sa-si incheie nasturii.

Atunci cand vine vorba despre o tinuta eleganta, trebuie neaparat sa purtam cravata la un eveniment important. Aceasta este o regula de la care nu ar trebui sa te abati. Cravata trebuie sa ajunga cu un centimetru mai sus de curea si sa nu fie prea lunga. Cravata nu trebuie sa aiba aceeasi culoare cu batista. La costum trebuie neaprat sa porti pantofi negri, pentru a iesi in evidenta.

Related Posts