Cum să alegi o firmă de hosting bună

Dat fiind faptul că în ziua de azi blogurile și fenomenul de blogging în general a luat o mare amploare și continuă să se dezvolte de la zi la zi, de la lună la lună am decis să alcătuiesc o scurtă listă cu câteva sfaturi utile pentru începătorii care vor să-și deschidă un site sau un blog personal și nu știu după ce să se ghideze atunci când caută o firmă bună de hosting care să le găzduiască site-ul și să înregistreze eventual și domeniul tot la aceeași firmă. Așadar,

  1. Popularitate și reputație – dacă o firmă este cunoscută de către o mare masă de oameni ca fiind o alegere bună atunci acest aspect ar trebuii să cântărească destul de greu într-o posibilă alegere a unei firme de găzduire web.
  2. Prețuri – deși majoritatea știți că nu tot ce e scump e și bun și nu tot ce e ieftin e și bun, prețurile pe care le percep firmele este totuși un amănunt la care trebuie să fiți foarte atenți iar cum în ziua de azi nu prea mai puteți avea încredere în tot ceea de vedeți în prezentările firmelor de hosting cel mai indicat ar fi să căutați persoane care au mai folosit serviciile lor.
  3. Personal – în general nu există firme de calitate care să aibă personal prost însă este indicat să fiți totuși destul de precauți cu experiența pe care o au tehnicienii, în principal, al unei firme deoarece ei vă vor ajuta atunci când întâmpinați necazuri cu site-ul.
  4. Experiență – o firmă veche (cu experiență) și cu renume totdeauna va fi o alegere mai bună decât o firmă nou apărută despre care nu se cunosc prea multe chestii.

În urma aspectelor pe care le-am sintetizat în scurta listă de mai sus sper să nu mai existe atât de multe nelămuriri şi întrebări care vin de la sine atunci când ești în căutarea unei firme bune de hosting de care site-ul tău va fi practic dependent.

Related Posts