Cum să îți alegi uniforma de lucru ideală

S-a descoperit o leagatura intre nivelul de productivitate la munca si felul in care esti imbracat in timp ce lucrezi. Pare un lucru destul de logic, oricine ar da mai mult randament in momentul in care se simte bine in hainele respective, iar acest lucru depinde in principal de calitatea materialelor dar si de culoare si design.

Indiferent daca esti acum pus in situatia de a cumpara un set de uniforme pentru intreaga echipa sau daca ai nevoie de una pentru tine, cu siguranta cele cateva sfaturi de mai jos despre cum sa it ia alegi uniforma de lucru ideala te vor ajuta.

Materialul

Exista trei tipuri de materiale folosite foarte des la uniforme, mai ales daca vorbim de industria Horeca, si-anume nylon, bumbac si poliester. In functie de temperatura la care esti expus in timp ce lucrezi sau nivelul de efort fizic pe care il depui s-ar putea sa fie mai degraba nevoie de uniforme speciale. Cat timp activitatea este putin mai lejera cele trei materiale de mai sus isi vor face treaba cu brio.

De exemplu, in cazul temperaturilor mai ridicate se recomanda folosirea bumbacului. In polul opus, in cazul in care este prea frig, nylonul sau poliesterul sunt alegerile ideale.

Culoarea

Acest capitol nu este la fel de important ca si punctul anterior in ceea ce priveste confortul sau productivitatea, insa e mai bine totusi sa alegi niste camasi bucatari colorate asa cum iti place tie.

Culoarea uniformelor poate fi una care sa se asorteze cu logo-ul companiei la care lucrezi sau, de ce nu, cu design-ul interior al incaperii in care iti desfasori activitatea, daca vorbim de hoteluri sau restaurante. Desi este o alegere care pare destul de simplu de facut, asigura-te totusi ca vei alege culorile potrivite.

Personalizarea

Aici putem vorbi doar despre doua tipuri: echipamente horeca brodate sau inscriptionate. Cel mai probabil nu vei stii ce sa alegi la acest captiol, de aceea iti recomand sa te consulti cu firma care se va ocupa de personalizarea uniformelor pentru a face alegerea potrivita. In functie de materialul pe care l-ai ales cu siguranta se va gasi solutia ideala.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *