Curățarea tapițeriei auto de piele cu produsele potrivite

Majoritatea oamenilor petrec o cantitate semnificativa de timp in masinile pe care le detin. Daca esti dintre aceia care traiesc in autoturism, ducandu-i si pe copii deseori cu tine, stii cat de murdara poate deveni ea in timp. Pastrarea interiorului curat, in masina ta, este deseori diferenta dintre un autoturism bine ingrijit si intretinut si unul folosit normal. Din fericire, curatarea scaunelor din piele (despre care vom vorbi azi), intretinerea lor, nu sunt procese dificile care sa ia foarte mult timp. Exista multe solutii de curatare, disponibile in magazinele speciale de accesorii auto. Gaseste aici cosmetice auto, in oferta Selgros Craiova, potrivite acestui segment de articole.

masina

Inainte de a te pune pe treaba, a cumpara produsele, e bine sa tii cont de anumite aspecte si anumiti pasi.

Pasul 1 – curata scaunele, inlaturand mizeria, praful acumulat; poti folosi o perie foarte moale sau o carpa obisnuita din bumbac (cu cat are mai putine scame, cu atat mai bine); unele tipuri de piele sunt mai sensibile decat altele. Nu folositi insa solutii de uz casnic, pentru curatare, sub nicio forma (nici macar diluate) – ele risca sa usuce prematur si sa crape pielea. Stratul de protectie, de pe scaunele de piele, are rolul tocmai de a-i prelungi viata, a sigila culoarea sa initiala. Indreptati-va catre raionul de cosmetice auto profesionale, acreditate, special concepute pentru aceasta utilizare. Urmati instructiunile precizate de producatori. Apoi uscati-le cu o carpa curata, neutilizata. Asigurati-va ca acestea sunt uscate inainte de a aplica solutia de reconditionare.

Pasul 2 – exista mai multe balsamuri potrivite, impartite in functie de calitate. Niciun brand nu este neaparat mai bun decat altul, iar metoda de aplicare este aceeasi. Evitati insa variantele cu petrol sau silicon.

Pasul 3 – reconditioneaza scaunele auto; procesul e similar aplicarii de protectie solara. Utilizati un burete de bucatarie si aplicati din belsug pe intreaga suprafata de piele. Incercat sa distribuiti pe cat de egal posibil, masand solutia corect, pentru a patrunde in stratul de piele. Cu cat parcurgeti aceasta etapa mai corect, cu atat mai mult va rezista si va pastra scaunele protejate.

Pasul 4 – ultimul pas in folosirea acestor cosmetice auto e de o egala importanta. Masina trebuie parcata la umbra, sau in garaj, peste noapte. Acordati solutiei de reconditionare suficient timp ferit de razele solare, incat sa se aseze fara bombardamentul razelor UV. Ziua urmatoare folositi o carpa curata pentru a tampona usor scaunele, inainte de a porni din nou la drum.

Pentru intretinerea masinii tale, te poti baza pe gama de accesorii si cosmetice auto disponibila la Selgros Craiova! Alege sa revitalizezi interiorul si exteriorul masinii tale!

Selgros Craiova
Produse alimentare si nealimentare
Sat Preajba, com. Malu Mare, str. Henry Ford, nr. 12, jud.Dolj
Tel. 0251 305 000,
Fax 0251 305 199

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *