Dacă n-ar exista Ubuntu, ar însemna că nu urăsc nimic pe lumea asta

Pe un sistem de operare normal, în speță Windows, când copiez un fișier îmi apare un bar de progres. Dacă fișierul e mare scrie acolo când se termină de copiat , dacă e mic bara dispare repede sau nici nu apare. Da’ fisieru’ e copiat.

În Ubuntu… stai să vezi: Toată săptămâna trecută mi-am stricat ochii și nervii adăugând și modificând linii în vreo 10 fișiere excel. Bun. Aveam Ubuntu 10 și am hotărât să trec la versiunea noua (unspre’ce) sperând să fie mai bună. Caut toate fișierele ce-mi trebuiau salvate și le pun pe un flash. Las la urmă fișierele de mai sus ,dau CtrlC-CtrlV și fiindcă nu mi-a apărut nici o bară de progres am considerat că a copiat MAXIM 100 DE KB instant și am scos în foarte scurt timp flash-ul din USB. Numa’ bine că nu a copiat nimic și nici nu a dat eroare când am scos mizeria din USB. E CA UN ANGAJAT PE CARE-L ÎNTREABĂ ȘEFU “BA, AI FĂCUT AIA?” ȘI EL ZICE “DA ȘEFU AM FĂCUT” CÂND DE FAPT A FĂCUT PE MĂ-SĂ. Uite-așa mă apuc de recris după dictare o tonă de celule.

TL;DR version: Am vrut să fac backup la niște doumente dar Linux a zis “tenpulamea cu fișierele tale” și nu a copiat nimic.

Altă chestie: După Ubuntu 10 am instalat Ubuntu 11 care e cel mai prost SO din 1900 încoace, apoi am pus Linux Mint care e acceptabil de prost și am refăcut scenariul de mai sus. Același rezultat, nu a copiat nimic și nici eroare n-a dat Am încercat chestia pe Windows și mi-a dat eroare de detinatie + eroare de disc.

Nuff said

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *