De ce este Grecia destinația turistică ideală

Una dintre cele mai vizitate destinatii de vacanta, cu clima blanda temperata, apa azurie, plaje nisipoase, escapade insulare confortabile, precum si cu istorie antica si cu o mostenire culturala bogata, Grecia este destinatia turistica preferata a calatorilor din intreaga lume.
Grecia este, de asemenea, o destinatie populara pentru luna de miere. Exista numeroase statiuni grecesti ideale pentru cei romantici, in special pe anumite insule, precum Creta, Santorino, Thassos, Corfu si Mykonos.

Hotelurile in Grecia
Vizitatorii care vin in Grecia pentru afaceri sau pentru vacanta prefera hotelurile ca locuri de cazare. Serviciile impecabile si primirea calduroasa a personalului din hotelurile grecesti sunt ele insele celebre. Hotelurile sunt clasificare in mai multe categorii: lux, A, B sau C, fiind apreciate ca hoteluri de cinci, patru, trei, doua sau o stea. Ele sunt, de asemenea, clasificate ca hoteluri din Atena, hoteluri din Insulele Ionice, hoteluri din Insulele Dodecanese, hoteluri din nordul Greciei si hoteluri din Grecia Centrala.

Desigur, hoteluri se gasesc si in alte regiuni ale Greciei, cum ar fi insulele din Marea Egee de Nord, Insulele din Golful Saronic, Insulele Sporade si Insulele Ciclade.

Plajele grecesti
Plajele din Grecia sunt printre cele mai populare atractii turistice pentru vizitatori, fiind frecventate de milioane de turisti din toate colturile lumii, in fiecare an. Aceste plaje sunt bine-cunoscute pentru frumusetea lor pitoreasca si pentru peisajul exotic. In apa albastra a plajelor se practica o multime de sporturi nautice, cum ar fi scuba diving, windsurfing, kitesurfing, schi nautic, snorkeling, etc.
Cea mai buna perioada pentru a veni pe aceste plaje este din aprilie pana in octombrie, cand vremea este insorita, iar apa este calduroasa.

Distractie in Grecia
Exista o multime de forme de divertisment in Grecia. Industria de divertisment de aici este un amestec interesant de traditie si modernitate. Teatrele, cinematografele si concertele prezinta, in cea mai mare parte, civilizatia bogata a acestei tari.

Atena, capitala tarii, are unele dintre cele mai bune cluburi din Grecia. In intreaga tara se gasesc restaurante si taverne traditionale si internationale, multe dintre ele fiind asezate idilic pe plaja.

Related Posts