De ce sa alegi containerele modulare

container box Containerele modulare reprezintă o soluție ideală pentru afacerile ce necesită un loc de desfășurare a activității complet customizabil dar, în același timp, cu costuri mult mai reduse în comparație cu o construcție clasică din BCA, beton, lemn și alte materiale de construcție.

Aceste containere birou modulare despre care vă vorbeam sunt realizate pe baza cerințelor, existând posibilitatea de a adăuga diverse modificări și opțiuni. Majoritatea clădirilor de tip container au până în 3 etaje, având scară interioară, exterioară sau ambele, beneficiind de diverse metode de compartimentare, holuri pentru deplasarea între încăperi.

Pe baza unor containere modulare se pot construi clădiri containerizate destinate activităților ce necesită mai mult spațiu decât câteva simple compartimente, aici incluzând: clădiri de birouri de diverse dimensiuni, ateliere, case de vacanță ușor de dezasamblat și mutat în alte locuri, instituții publice și de învățământ, moteluri, pub-uri și restaurante iar lista poate continua și cu alte exemple în contextul în care vorbim de containere birou modulare ca o soluție complet customizabilă ce se pliază pe nevoile clienților.

Fiecare astfel de container este creat, la bază, din materiale (în majoritatea cazurilor vorbind de o structură metalică) îmbinate ce oferă posibilitatea de a efectua cu ușurință o demontare și transportare. În funcție de mărimea containerului modular, în urma demontării aceastea pot încape în număr de până în 10 într-un singur tir. containere modulare

Datorită nivelului ridicat al calității materialelor cu care se construiesc aceste containere birou modulare, ele pot fi utilizate și pentru activități ce necesită rezistență la socuri, greutate și alte acțiuni, vorbind despre o rezistență portantă de 400kg/m2 în cazul podelei și 250kg/m2 la acoperiș.

În concluzie, containerele modulare reprezintă o soluție ideală pentru afacerile ce au nevoie într-un timp scurt și cu buget cât mai redus de un loc dedicat desfășurării activității profesionale, indiferent că vorbim de o clădire de birouri, atelier sau grădiniță, afaceri ce-și desfășoară activitatea în domenii total diferite.

Related Posts