De unde inchiriezi o masina cand esti in vacanta?

Vacantele sunt cele mai placute perioade pe care le traim in viata. Este si normal, vizitam, ne relaxam si ne distram. Daca vrem o vacanta perfecta insa, trebuie sa ne asiguram ca totul este cat se poate de bine pus la punct.

In cazul in care vacanta noastra se petrece intr-un loc care este la mii de km departare, deplasarea cu masina pare a fi extrem de nepotrivita. Astfel, tindem sa alegem sa circulam cu avionul.

Daca circulam cu avionul insa, apare o problema:

Cum ne deplasam in orasul de destinatie?

Este foarte simplu, apelam la servicii de rent a car. In ultimii ani au aparut din ce in ce mai multe astfel de servicii care ofera beneficii uriase tuturor celor care au nevoie de un mijloc de deplasare pentru cateva zile :

  • Sunt mai ieftine decat un taxi, mai ales daca trebuie sa circuli mai mult intr-o singura zi;
  • Ofera flexibilitate maxima. Evident, inchiriind o masina poti merge oriunde, fara niciun fel de retinere. Astfel, daca esti in vacanta poti vizita cele mai interesamte obiective intr-un timp foarte scurt;
  • Te bucuri de o diversitate mare de masini. Daca iti place o masina, insa nu ai bani sa o cumperi, o poti inchiria. Astfel, poti descoperi toate avantajele ei.

De unde inchiriezi masini atunci cand ajungi intr-un oras strain?

De regula, fiecare aeroport are un centru de inchiriere masini. Din pacate, acest centru este, de cele mai multe ori foarte costisitor. Gasesti masini mult mai ieftine de inchiriat la distante mai mari de aeroport. Evident, un taxi pana la un centru de inchiriere masini este o solutie scumpa, in timp ce mersul pe jos nu poate fi luat in calcul.

Exista insa si o alta solutie. Multe din centrele de inchiriere masini pun la dispozitia potentialilor clienti autobuze gratuite de la aeroport la locul de unde se inchiriaza. Astfel, poti inchiria o masina ieftina, fara cheltuieli in plus si te poti bucura de transfer de la aeroport la locul unde sunt masinile de inchiriat si inapoi.

Atentie insa, atunci cand inchiriezi o masina, este bine sa o returnezi cu plinul facut, deoarece pretul firmelor de rent a car pentru benzina sau motorina poate sa fie destul de piperat.

Daca vrei sa descoperi una dintre cele mai bune firme de rent a car din Bucuresti, viziteaza acest site.

Related Posts