Decorațiunile de Crăciun ne îmbunătățesc starea de spirit?

Cine s-ar gandi la faptul ca decoratiunile de Craciun pot schimba starea noastra de spirit intr-un mod atat de pozitiv? De aceea, de acum nu ar trebui sa va mai uitati dubios la toti acei vecini care incep sa isi decoreze casele sau apartamentele cu o luna inainte de Craciun, poate chiar la inceputul lunii noiembrie. Potrivit expertilor, decoratiunile specifice sarbatorilor de iarna pot sa ne faca mai fericiti. Dar cine sa se gandeasca la acest lucru?

Exista o regula nescrisa care spune ca ar trebui sa ne apucam de decoratiunile de Craciun imediat dupa 1 decembrie, Ziua Nationala a Romaniei. Dar acum, ca stim ca este benefic, putem sa ne apucam sa impodobim mai repede bradul de Craciun si sa impanzim casa de instalatie si beteala colorata. Nu este zapada? Nu este nicio problema, exista varianta de zapada artificiala pentru ferestre, iar cu niste colinde pe fundal vom creea o atmosfera foarte frumoasa de Craciun.

Dar de ce ne fac pana la urma decoratiunile sarbatorilor de iarna mai fericiti? Potrivit specialistilor, intr-o lume plina tot mai mult de stres si anxietate, oamenii isi doresc din ce in ce mai mult sa se asocieze cu lucrurile frumoase din jurul lor, dar, mai ales, sa isi aminteasca de copilarie. Craciunul in felul ei fiind o sarbatoare a familiei. De aceea, decoratiile de Craciun sunt practic ca o ancora cu care noi putem sa ne prindem de sentimentele pozitive si sa lasam momentele si emotiile negativa in urma, pasind mai mult spre starile de bine si linistire pe care le aveam in copilarie. Pracitc, daca vom pune in functiune decoratiunile de Craciun mai repede, vom prelungi si mai mult entuziasmul acestor zile minunate.

De asemenea, statistic vorbind, acestea va vor ajuta sa va faceti si mai multi prieteni. Punand instalatia pe casa mai repede, inaintea tuturor vecinilor, veti parea in ochii lor mai veseli, mai increzatori, dar mai ales, mai prietenosi. Daca insa doriti sa atrageti atentia vecinilor si stati la bloc, puteti sa folositi putin vasc deasupra usii apartamentului pentru a declansa acea stare de emotie. Sarbatoriile de iarna au un impact emotional pozitiv pentru fiecare dintre noi, de aceea putem sa prelungim mai mult aceasta perioada decorand casa din timp.

Related Posts

1 Comment

  1. Acum ca ne apropiem de Craciun cu pasi destul de repezi, pot spune ca ma gandesc intens la ce tip de decoratiuni sa folosesc si chiar ma bucur ca am descoperit acest articol, chiar am primit cateva indrumari foarte folositoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *