Dispozitivul The-Posting-Tail

Problema pe care o intampinam cel mai des pe Facebook, nu este numarul mare de poze cu caini ci lipsa de poze facute de caini. Oricat de ciudat ar suna, cineva s-a gandit sa faca un dispozitiv care sa faca poze in diferite ipostaze in care se afla cainii. Din pacate aceasta idee apartine unei agentii de publicitate, Saatchi&Saatchi din Madrid, care a creat acest dispozitiv pentru firma Pedigree.

Acest dispozitiv se cheama “The Posting Tail” si este un prototip ridicol care are un sensor ce poate simti de cate ori un caine isi misca coada nerabdator. Astfel, de cate ori acest sensor detecteaza miscari ale cozii, face o poza si o posteaza pe Facebook. Cum se poate asta? Impreuna cu senzorul care detetecteaza miscarile cozii, acest dispozitiv mai are si o camera montata pe spatele cainelui, ce este sustinuta de o vesta ce nu ii face rau acestuia. Totodata, postarea pe Facebook se face printr-un dispozitiv ce are acces la datele mobile, si el montat in vesta mai sus pomenita.

Odata cu acest dispozitiv, cu siguranta vei vrea sa creezi un cont de Facebook cainelui rau, cum el nu este capabil sa faca asta. Partea buna a acestui dispozitiv este ca de acum cainele tau poate participa la procesul de copyright, lasandu-ti tie orice venit castigat din acestea.

Oricat de hilar ar parea acest dispozitiv, detinatorii de animale ar putea sa inceapa sa il iubeasca, deoarece exista deja diverse platforme online unde aceste discutii sunt din ce in ce mai intalnite, acestia fiind dispusi sa cheltuiasca o suma frumusica pe el. O platforma social media pentru animale nu este cu siguranta un pas in viitorul tehnologiei, dar cel putin este ceva dragut la care ne putem gandi. Daca esti un iubitor de animale sau chiar ai acasa un mic prieten necuvantator, cu siguranta te va incanta aceasta idee.

Related Posts