Dota2

Mda, am încercat și eu jocul ăsta mult așteptat și după 1 meci jumătate pot zice că e un mare nimic.
Dacă Heroes of Newerth are un gameplay foarte apropiat de harta originală de Dota, Dota 2 intră în aceeași categorie că LoL. Adică multe prostii pe ecran ce-ți iau ochii, efecte aiurea, harta are o sută și o mie de obiecte pe ea de nu mai știi pe unde să o apuci…. o varză totală.
Apoi, de ce ai schimba chestiile alea ce le cumperi să le pui pe erou? (că și grafică). De ce să nu lași inelul să fie inel, cizmele să fie cizme? Era mai mult decât suficient să le desenezi în mai mulți pixeli și să le pui așa. Un jucător vechi de Dota nu va agreea mizeriile astea, trebuie să învețe jocul de la început. Deci experiența anterioară nu te ajută mai deloc.
Și încă nu mi-am dat seama dacă tot jocul se mișcă încet sau am doar lag… Despre cerințele de sistem? Puțin cam mari zic eu: Dacă Hon îl joc bine la 1680 x 1050 pe mediu, la Dota2 pot să uit trebuie să-l joc pe o rezoluție de oameni retardați. Mai jos, prima poză e un screenshot pe care am reușit să-l fac prin copy-paste și îți apare când pornești jocul. Apeși 100 de butoane până te enervezi sau apeși pe unul singur (Find Game) și iar te enervezi pentru că ba-ți găsește un meci, ba s-a anulat.

dota2_lobby dota_totjocul
Pe monitorul meu 16:10 se vede mult mai prost decat in poza asta

Jocul Dota 2 în ansamblu

În consecință, clasificarea jocurilor de genul ăsta e cam așa:

Hon > Dota > LoL > Dota2

P.S. Nu, LoL nu e mai bun sub nici o formă decât Hon. Aaaa, nu ai bani de unul și-l joci pe ăla că e gratis? Asta e altă treabă!

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *