Evoluţia interneţilor

Deci o să vorbesc despre domeniile de influenţa în online, strategii de marketing, market share, evoluţia internetului, publicitatea pe internet în .ro şi sper că în final să avem o viziune clară asupra evoluţiei internetului în România…

….sau nu! O să vorbesc despre evoluţia download-ului de mp3 de-a lungul vremii.
La început , prin primii ani de Google, puteai să cauţi o melodie să o descarci până îţi lua foc tastatură: nu găseai nimic de doamne-ajută, interneţii erau plini de coduri pentru a compune melodii pe Nokia (atunci apăreau cele care te lăsau să compui melodii că să ai telefon unic) şi tot felul de alte prostii de care nu-mi aduc aminte acum. Singura şansă să asculţi şi tu un mp3 era să-ţi dea un prieten sau un prieten al unui prieten CD-ul cu “ultimele apariţii”, sau să cauţi pe Napster sau Kazaa. Dar uşor cu interneu’, că e pe dial-up şi plăteşte mamă scump telefonul.

În zilele noastre, ori sunt eu norocos, ori e plină reţeaua inter de mp3. Spre exemplu, caut Roxette – Almost Unreal, găsesc Roxette – Almost Unreal. Caut Gabriel Cotabiţă – Domnişoară nu pleca, găsesc Gabriel Cotabiţă – Domnişoară nu pleca . (aici m-au fentat, era mp3 arhivat)

Colac peste pupăză, astăzi am văzut clipul de mai jos (dacă merge embed e mai jos, dacă nu merge embed pun link ) şi am reuşit să-mi perfecţionez talentul în căutare de mp3 -uri.

Când ajung acasă, dezinstalez ApexDC++ . Păi ce plm.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *