Fă-o astăzi!

Probabil unii dintre voi au fost puțini sceptici în momentul în care au văzut titlul articolului însă este vorba despre una dintre cele mai bune soluții în încercarea de a-ți realiza obiectivele, de a-ți împlini visele, de a te lăsa de un viciu iar exemplele pot continua.

Fiecare dintre noi a vrut cel puțin o dată să facă o anumită chestie însă a amânat totul pe mâine, pe ziua de luni, pe prima zi din lună și tot așa însă totul sfârșea până la urmă fără să facem ceea ce ne-am propus sau în cel mai bun caz să începem și să abandonăm după un timp foarte scurt. Ideal e să începi totul chiar din momentul în care te-ai hotărât că vrei cu adevărat să faci asta. Nu de mâine, nu peste câteva zile ci chiar acum.

Trebuie doar să muncești foarte mult pentru a-ți atinge țelurile. Ține minte că niciodată nu va veni cineva să-ți aducă succesul pe tavă fără ca tu să lupți pentru asta dar dacă totuși acest lucru se va întâmpla e impropriu spus că vei avea ceva de câștigat. Nu vei câștiga nimic.

De ce credeți că 90% dintre copiii de bani-gata ajung să nu facă nimic interesant în viață ci doar să trăiască din munca părinților care le-au lăsat totul pe tavă? Drept exemplu să luăm găsirea unui portofel plin cu bani. Îl găsești, îl iei, nu te vede nimeni, cheltuiești banii inutil și ce-ai realizat? Dacă ai fi muncit tu pentru banii din portofel oare i-ai mai fi risipit inutil?

În concluzie, fiindcă am deviat puțin de la subiect în ultima parte a articolului, ar trebui să nu mai amâni niciodată pe altă dată atunci când vine vorba de realizarea unui vis sau de atingerea unui scop. Prin amânare nu vei face altceva decât să scazi șansele unei reușite.

Lasă un răspuns