Facts 24.02.2009

– e ncredibil cat de frig poate sa fie in perioada asta. Acum nu-mi mai place sa curat masina de gheata, e o corvoada. Daca ma gandesc bine, cand eram mic, pe vreamea asta puteam culege ghiocei sa impart fetelor de 1 martie. Acum ziua incepe de la -10 grade.
– sper sa nu fiu rautacios dar nu mai pot cu Marian Cozma. Pana nu l-a dat la stiri nu stiam nimic de el, iar acum pot sa scriu o carte biografica. Despre el, normal.
– totusi Cioroianu avea dreptate nu?
– Mircea Badea are influente negative asupra gandirii tinerilor. Am discutat cu cineva fan Badea si am ramas gura-casca. poate povestesc cand am chef.
– History Channel imi creeaza o stare dependenta ceva de groaza. Numai la asta ma uit de o vreme si tot nu m-am saturat
– nu mai zic nimic de Dragobete, toti se razbuna pe Ziua lui Valentin prin serbarea Dragobetelor. Ipocrizie?
– La Rosia Montana trebuie facuta alegerea intre minerit si turism (?). Personal prefer cianurile in locul Fanfest sau alte ONG-uri care au gasit solutia salvatoare:

Asociaţia Alburnus Maior a propus şi implementat o serie de proiecte de promovare turistică şi de încurajare a localnicilor în a valorifica potenţialul turistic al zonei. Totodată studiile efectuate de Asociaţia Alburnus Maior şi de partenerii săi au demonstrat că dezvoltarea alternativă mineritului este posibilă.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *