Fantezii ascunse (I)

Hellău tuturor!!! Am revenit după o mică pauză (examenele astea) şi vreau să vorbim astăzi despre un subiect tabu: fanteziile sexuale.
Ce sunt acestea? Le putem numi gândurile noastre sexuale cele mai ascunse sau din contră, pe care le împărtăşim cu prietenii mai apropiaţi şi automat cu partenerii sexuali, le putem numi gândurile care ne vin în mine când vedem ceva care are tentă sexuală, sau care apar chiar şi în timpul actului sexual.
,,Când apar fanteziile sexuale?” “Este bine să le avem?” Acestea sunt cele mai des întâlnite întrebări în rândul adolescenţilor sau tinerilor care nu şi-au început încă viaţa sexuală. Apariţia gândurilor cu tentă sexuală depinde de maturitatea fiecăruia, de evoluţia sa psihică şi fizică şi de momentul când începe să cunoască noţiunile legate de sexualitate. Aşadar, nu există o vârstă standard pentru apariţia fanteziilor sexuale.
Dacă este bine să le avem, răspunsul este da. Acest lucru ţine de imaginaţia fiecăruia şi ajută atât la îmbunătăţirea vieţii sexuale în cuplu şi câteodată la eliminarea monotonie.
Fanteziile sexuale pot fi de mai multe feluri: romantice, sado-masochiste, referitoare la locul în care să se desfăşoare partida de sex, la numărul de persoane participante, la anumite roluri pe care şi le atribuie partenerii şi multe altele.
În concluzie: fanteziile sexuale sunt o modalitate de ,,eliberare” psihică, fizică şi de îmbogăţire a imaginaţiei.
Limita dintre obsesie şi fantezie este foarte subţire, astfel încât încercaţi să nu abuzaţi de fantezii şi să vă gândiţi mereu la ele. Pe principiul : ,,mai răruţ, că-i mai drăguţ!”
În final, avem o provocare pentru voi: vă invităm să scrieţi pe blogurile personale cele mai ascunse fantezii ale voastre, care au devenit sau nu realitate. Cele mai bune vor fi promovate într-un articol viitor.
Spor la scris!

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *