Filmele și serialele pentru „a-ți lua doza” de Penn Badgley

L-ai adorat la nebunie si l-ai devorat pur si simplu in sezonul 2 al serialului „You” si nu stii ce sa mai faci pana va aparea urmarea sa?

Te poti linisti in acest caz. Actorul Penn Badgley are o filmografie adevarata, minunata cu care te pot delecta pana atunci.

Serialele in care joaca actorul.

Acesta si-a inceput cariera de actor de foarte tanar. Si s-a facut cunoscut jucand intr-un serial cunoscut si celebru la nivel mondial. A jucat in serialul „The Young and the Restless”, in anul 2000, avand rolul lui Phillip Chanecellor IV timp de 10 episoade, cand avea 10 ani.

A fost mai apoi eroul unui serial car a fost anulat din pacate. Este vorba despre Do Over. Aici joaca rolul unui tanar care are ocazia de a-si reincepe viata pentru a reusi mai bine.

In anul 2004, la varsta de 18 an, actorul obtine unul din rolurile sale principale, in „The Mountain”. Din pacate insa, si acest serial va fi oprit dupa un sezon. In anul 2006 mai apare in serialul „The Bedford Diaries”, unde joaca printre alti actori alaturi de Milo Ventimiglia. Este un serial de opt episoade despre problemele in iubire si sexuale ale studentilor.

Din anul 2007 pana in anul 2012 joaca in serialul care l-a consacrat. Este vorba, bineinteles, despre rolul lui Dan Humprey in „Gossip Girl”. Si devine un adevarat sex-simbol alaturi de Blake Lively. Un serial in care toata lumea si-ar dori sa il revada, cu siguranta.

Si dupa cativa ani fara succese notabile, revine in forta cu serialul „You”, unde are rolul unui bibliotecar psihopat criminal in serie.

Filmele in care apare actorul.

O veste buna pentru cinefilii care sunt mai degraba adeptii filmelor de lung metraj. Penn Badgley are cateva filme la activ. A jucat in mod evident prima data cateva roluri secundare.

Il putem regasi in comedia horror, „Burger Kill”in anul 2007, alaturi de Leighton Mesteer, partenera sa din Gossip Girl. In anul 2008 mai joaca rolul unui tanar jucator de rugby in serialul „Foever Strong”.

In anul 2009, datorita popularitatii sale crescande odata cu rolul sau din „Gossip Girl”, primeste rolul principal din serialul „The Stepfather”. In acest thriller, are rolul lui Michael, un tanar care intra la scoala militara si care o gaseste pe mama sa in cuplu cu un barbat care pare aproape perfect. Dar acest tata vitreg se va dovedi foarte infricosator.

Anul urmator apare in filmul „Easy A”, o comedie romantica pentru adolescenti. In anul 2011 apeleaza la un gen cu totul diferit cu filmul „Margin Call”. Iar in anul 2020 il vom putea regasi in filmul „The Birtday Cake”, alaturi de Ewan McGregor.

Lasă un răspuns