gandesc cu litere mari

In general cred despre mine ca am o gandire logica, cu toate ca unele fapte dovedesc contrariul, dar asta e alta poveste. Stau uneori si ma gandesc la Dumnezeu asta.

Odata, cand am rasturant o masina (eu fiind in ea), mi s-a tot zis ca am scapat printr-o minune, ca Dumnezeu a vrut asa – dar de ce nu m-a tinut pe drum de la bun inceput? Sora mea a avut un accident mai usor, dar putea fi mai grav daca nu o scapa Dumnezeu. De asemenea, se gasesc dovezi de zeci de mii de ani cu privire la tot felul de animle, piramide, razboaie, dar nu se poate gas un singur lucru din cele scrise in Biblie, de acum 2000 de ani. Sa nu mai vorbesc de cat de mult s-a schimbat crestinismul. Acum e o religie pasnica, dar cate razboaie s-au pornit impotriva “necredinciosilor”, cate crime, cate executii de vrajitoare si vraci s-au facut in numele domnului? De ce evreii il asteapta pe Cristos cand el s-ar fi nascut chiar in tara lor? Cum s-a perpetuat specia umana din 2 indivizi care au avut 2 fii? (incest?), cum a continuat sa existe viata dupa potop? oare nu se ajungea la mutatii genetice? De ce sa cred pentru ca asa scrie o carte? De ce sa ma rog cand Dumnezeu stie tot ce fac? nu-mi asculta gandurile? De ce orice tragedie personala trebuie luata ca o incercare a Lui?

PS: Pe langa asta, a fost la TV o reprezentare grafica a Caii Lactee, si noi stam frumos la maginea unei spirale, mai-mai sa cadem dracului jos.
PPS: Pentru incuiati, NU iau numele Domnului in desert, si NU a dat dracu’ in mine, doar
gandesc.
PPPS: Versiunea Zeitgeist despre divinitate e cea mai proasta versiune pe care am auzit-o/vazut-o.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *