Generation – Noul serial pentru adolescenți 2021

Noul serial pentru adolescenti, Generation, va ajunge pe HBO Max intr-o luna. Deci dupa Euphoria, Generation ne va scufunda si el in viata de zi cu zi si in intimitatea adolescentilor cu un Justice Smith de nerecunoscut.

Primele imagini din Generation sunt familiare. Serialul produs de Lena Dunham pare sa o ia pe acelasi drum incununat de succes al serialului Euphoria. Dar, Justice Smith, cel care este eroul al acestei noi fictiuni, precizeaza faptul ca este vorba despre povesti total diferite. Suntem intr-o cu totul alta era deci si acest serial prezinta cu adevarat viata adolescentilor din zilele noastre.

Generation se inspira deci din viata si experientele lui Zelda Barnz, coproducatoarea sa. Povestea va urmari un grup de adolescenti in explorarea lor a sexualitatii si a identitatii de gen intr-un mediu destul de conservator.

O tema care se inscrie perfect in epoca actuala unde dezbaterile si conversatiile cu privire la identitate nu au fost niciodata mai importante.

Datorita unui format mai mic, fiecare episod avand in jur de 30 de minute, Zelda Barns spera sa lase personajele sale sa traiasca si sa respire, fara sa simta o prea mare presiune din cauza povestii.

Si chiar daca are forma unei « dramedy », serialul mai are si unele note de umor si elemente narative destul de sumbre.

Cei 8 liceeni din serial vin cu totii din medii total diferite care exploreaza sexualitatea moderna si testeaza limitele credintelor ancorate in subiectele vietii, iubirii si familiei si comunitatii conservatoare.

Nathanya Alexander, Chloe East, Nava Mau, Lukita Maxwell, Haley Sanchez, Uly Schlesinger, Nathan Stewart-Jarrett si Chase Sui Wonders, dar si Justice Smith si Martha Plimpton. J. August Richards, Mary Birdsong, Alicia Coppola, Patricia De Leon, Diego Josef, Anthony Kevyan, Sydney Mae Diaz, John Ross Bowie, Marwan Salama, Marisela Zumbado si Sam Tramell sunt anuntati si ei pentru serial.

Lasă un răspuns