Greta, un nou documentar despre Greta Thunberg prevăzut pentru anul 2020

Intitulat sobru, „Greta”, un documentar cu privire la parcursul tinerei activiste Greta Thunberg, ar trebui sa vada lumina zilei in 2020 pe platforma Hulu.

Dupa documentarul intitulat „Make the World Greta Again”, realizat de catre Vice, un nou documentar despre aceasta tanara incredibila va aparea in curand.

Greta Thunberg, imaginea luptei contra schimbarilor climatice va fi subiectul unui nou documentar care va fi difuzat in 2020, conform Deadline. „Greta”, un titlu provizoriu pentru documentar, va fi produs de catre Cecilia Nessen, Frederik Heinig si B-Reel Films si va fi realizat de catre Nathan Grossman.

Echipa din spatele documentarului a urmarit-o pe Greta de la declansarea unei greve la scoala sa din Stockholm pana la prezenta sa in fata Parlamentului, apoi pana la manifestarile impresionante pe care le-a inspirat la nivel international.

Greta Thunberg a devenit cunoscuta la nivel international in anul 2018 cand a lipsit de la scoala pentru a manifesta in fata parlamentului suedez pentru a cere mai multe actiuni concrete contra schimbarilor climatice. Elevii din lumea intreaga au fost si ei indemnati sa i se alature miscarii sale si sa faca si ei greva.

In doar cateva luni, greva sa s-a transformat intr-un adevarat fenomen planetar si adolescenta care sufera de tulburare de spectru autist a devenit o activista celebra la nivel mondial.

Enorma influenta pe care a avut-o cu privire la sensibilizarea cu privire la probleme urgente ale climei a fost subliniata si atunci cand revista Time a ales-o pe aceasta drept personalitatea anului 2019, cea mai tanara din istorie care a primit aceasta onoare.

Astfel ca „Greta” se adauga in lista de documentare de succes Hulu, pe langa Ask Dr. Ruth, un documentar despre viata sexologului american Ruth Westheimer si „Hillary”, un documentar despre viata candidatei la presedentia americana.

Deci fie ca o iubim, fie ca o detestam, activista Greta merita din plin sa vorbim despre ea. Asteptand iesirea documentarului nou, va puteti uita la primul despre ea, „Make the World Greta Again”,

Aceasta este de parere ca anul 2020 va fi anul actiunii. In anul 2020 vom intra intr-un nou deceniu, un nou deceniu care va marca viitorul nostru, este de parere aceasta.

In orice caz, capacitatea sa incredibila de a mobiliza milioane de persoane, tineri mai ales pentru a sensibiliza pe cei din jur cu privire la problemele climatice este incredibila.

De cand a inceput din august 2018 sa protesteze in fiecare zi de vineri in fata Parlamentului, o multime de tineri i s-au alaturat in cadrul miscarii # FridaysFor Future. Acestia cere conducatorilor nosti politici sa ia masuri pentru a limita criza climatica si cea a mediului.

Lasă un răspuns