Hotelul Adriatiq Zora

Hotelul Adriatiq Zora, este optiunea perfecta pentru voi, daca veti ajunge intr-o vacanta in Croatia. Acest hotel este ascuns foarte bine intre pini si rozmarin, fara a fi departe de malul marii. Hotelul se afla de fapt, chiar pe malul marii, privelistea fiind cu siguranta una care te va cuceri.

Pe langa faptul ca are o priveliste frumoasa catre mare, Hotelul Adriatiq Zora mai cuprinde in privelistea sa si oraselul medieval Primosten. Daca va veti caza aici, veti auzi in fiecare dimineata bataile clopotelor bisericii. Camera hotelului este foarte spatioasa, dar si curata. Wi-fi-ul functioneazaa perfect in camera, iar patul este foarte confortabil.

Baia are si ea un spatiu foarte generos. Oglinda cosmetica este luminata, iar halatele si papucii de baie sunt la locul lor. Hotelul are in schimb cateva probleme cand vine vorba de chelneri. Cu toate ca mancarea este buna, iar privelistea este una de vis, faptul ca cei care servesc masa nu sunt prietenosi, fac sa strice ambianta pozitiva.

 Din punctul de vedere al facilitatilor, acest hotel are scaune de masa pentru bebe, fructe de tot felul, dar si iaurt si branza proaspat ambalate. Hotelul mai are si alte facilitati pe langa acestea. In primul rand plaja si piscina sunt destul de ingrijite.

 Piscina are apa de mare incalzita la 26 de grade, fiind acoperita de un dom mobil de sticla, care in zilele foarte calduroase se deschide. Plaja are pietricele. Pentru copii exista un loc special amenajat, astfel incat acestia se pot juca in voie. Camerele de patru stele au toate priveliste la mare, fiind minunat sa adormi in sunetul valurilor, si sa te drezesti la fel.

Hotelul este situat in apropierea unei paduri de pini, la 10 minute de mers pe jos de oraselul Primosten. O noapte de cazare la acest hotel costa in jur de 150 de euro, preturile fiind diferite in functie de sezon.

Related Posts