Hotelul Armstrong din Paris

Daca iti doresti o vizita a capitalei Frantei, Parisul, afla ca acest loc este unul ce are numeroase optiuni disponibile pentru tine. Este uneori chiar foarte greu sa gasesti ceva potrivit, dar daca esti atent si observi principalele detalii, planificandu-ti city break-ul in perioada in care Parisul nu are unele festivale, atunci ai putea avea noroc si gasi un hotel care sa-ti faca placere.

Un astfel de hotel din Paris este hotelul Arnostrong. Nu este chiar hotelul de vis, in care ti-ai dori sa stai cand ajungi in Paris, cu toate acestea este o optiune pe care ai putea-o aborda.

Fiind un hotel foarte curat si disponibil turistilor, acesta reprezinta un loc perfect de odihna cu niste angajati foarte amabili. Acest hotel este situat in partea estica a orasului. Este doar la un minut de mers de statia Porte de Montreuil, ce face legatura directa cu centrul orasului si cu Turnul Eiffel.

Patul este tot ce are nevoie un turist pentru a se putea bucura de o zi obositoare petrecuta in capitala Frantei. In jurul hotelului sunt mai multe minimarketuri, patiserii dar si restaurante. Avand o conexiune disponibila in toate colturile hotelului, acesta este perfecta pentru a te conecta la internet.

La cafenelele din jurul hotelului vei putea servi celebrul croissant cu ciocolata alaturi de cafea, dar te vei putea bucura si de o gama destul de variata de sandwhichiuri sau alte bunatati ce iti vor lasa gura apa.

Pretul creste destul de mult daca rezervi camera de hotel in perioada unor mari festivale sau cu mai putin de doua luni inainte. De aceea cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci este sa iti rezervi camera mult mai devreme astfel incat sa te bucuri de o reducere de pret destul de mare.

Related Posts