Îmbunătățirea fotografiilor pixelate este posibilă

Tehnologia imbunatatirii fotografiilor pixelate incepe sa prinda din ce in ce mai mult contur. Fiind una dintre tehnologiile pe care le puteam vedea doar in filme si seriale, aceasta tehnologie incepe sa fie disponibila chair si azi. Orice persoana, care vedea acele filme in care cu un software minune se reusea transformarea pixelilor intr-o imagine clara, avea o reticenta foarte mare vizavi de aceasta tehnologie.

Cineva a reusit sa dezvolte un algoritm ce poate rezolva problema pixelilor. Acest algoritm este de fapt un sistem caruia i-au fost servite 130.000 de fete umoane pentru a-si face o idee cum ar arata de fapt acel om.

Pornind asfel de la o imagine pixelata, programul poate reproduce destul de fidele fata. Acest program are un principiu integrat ce se bazeaza pe ideile concepute de pictori. Genereaza o fata foarte apropiata de fata originala, utilizand un algoritm destul de complex bazat pe baza de date ce cuprinde in jur de 130.000 de fete.

Acest sistem este disponibil in Github, rezultatul final ce transforma fotografiile pixelate in fete clare, nefiind unul care sa semene in totalitate cu fata cautata, desi se apropie de acest lucru. Pentru a intelege cel mai bine gradul de eficienta al acestui program este imaginarea unei fotografii foarte pixelate.

Dupa ce fotografia foarte pixelata a fost introdusa in program, acesta cauta in baza de date a fotografiilor catvea urme asemanatoare. Dupa ce le-a gasit incepe incetul cu incetul sa le implanteze pozei originale, obtinandu-se 3 alte versiuni imbunatatite ale fotografiei.

Ultima versiune de fotografie este nepixelata, iar penultima este pixelata in proportie de 40%. Ultima fotografie este cea mai concludenta si se apropie de multe ori de cea reala, lucru remarcat de foarte mula lume. Acest sistem este unul de viitor, car cu siguranta va fi imbunatatit in anii ce vin.

Related Posts

1 Comment

  1. E prolific omul. Cred ca are mai multe filme putlocker ca DeNiro. Si uita-te aici in cate o sa mai apara.

    Mi-am adus aminte de Breaking Bad. Apare si Danny Trejo intr-un episod 123 movies watch free now si zice ceva de o testoasa(testoasa parca il si chema) si apoi moare. Si credeai ca aia e. Dar se hotarasc aia sa mai faca faca un episod de flashback si baga iar pe Trejo.

    Trejo cred ca e echivalentul lui Bolo Yeung. Cand era un film de bataie pac si Bolo Yeung in el. Acum cand e ceva de rupere de oase pac si Danny Trejo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *