Instagram oferă noi filtre pentru limbaj

Multe retele sociale ofera functia de cenzurare a anumitor cuvinte atunci cand sunt foloste. Se pare ca din acest grup face parte chiar si instagram. Aceasta retea sociala ofera acum posibilitatea utilizatorilor de a cenzura comentariile abuzive, astfel incat acestea sa nu mai apara pe site.

Aceasta functie a fost testata pe un numar restrans de utilizatori si se pare ca s-a bucurat deja de un mare succes printre acestia. Moderarea comentariilor devine un lucru la moda si pe Instagram, mai ales din cauza faptului ca numeroase persoane se plang de faptul ca sunt hartuite pe aceasta retea sociala, iar altele se plang de spamul prezent pe aceste retele.

Aceasta functie este acum prezenta in mod oficial si permite blocarea link-urilor , dar si a frazelor ofensatoare. Functia aceasta este prezenta in mod automat pe reteaua de socializare si din ce in ce mai multe persoane prefera sa apeleze la ea, mai ales datorita faptului ca spam-ul este ceva foarte comun pe Instagram.

Paginile de Instagram cu un numar de followeri foarte mare au acces la aceasta functie intr-un mod diferit fata de utilizatorii de rand. Cu toate acestea insa, Instagram doreste sa adauge functii suplimentare cand vine vorba de posibilitatea utilizatorilor sa personalizeze asa cum doresc optiunea de moderare a comentariilor.

Functia de „Comment moderation” este accesibila utilizatorilor din meniul de optiuni a paginii Instagram si poate fi activata cu usurinta accesand butonul de On/Off. In momentul de fata Instragram nu ofera optiuni de cuvinte ofensatoare, dar cu siguranta pe viitor, vor adauga cateva, astfel incat utilizatorii acestei retele sociale sa aiba un punct de plecare cand vine vorba despre moderarea comentariilor pe aceasta retea sociala. Moderarea comentariilor va ascunde orice mesaj care va aparea pe wall-ul persoanei, daca acest mesaj contine un cuvant din cele interzise.

Related Posts