Invitatie Tineretul Naţional Liberal ” in lupta cu puterea”

Am primit un comunicat de presa din partea Departamentul de comunicare al TNL, organizatie al carei membru sunt. L-am reprodus integral mai jos, nu pentru ca as fi fost obligat, ci pentru ca ma simt obligat fata de cititorii mei, care au de suferit datorita deciziilor aberante luate de actuala putere impotriva populatiei Romaniei. Daca si voi simtiti la fel, puteti prelua fara grija urmatorul comunicat pe blogurile voastre sau pe conturile voastre de Facebook!

În semn de respect pentru eroii Revoluţiei, tinerii liberali se întâlnesc mâine, 17 decembrie 2011, începând cu ora 17.00, la Fântâna de la Universitate pentru a aduce omagiul lor generaţiei sacrificate în 1989.
Îi invităm pe toţi bucureştenii care simt la fel ca noi, să ni se alăture pentru câteva momente, într-un act de credinţă că România poate fi o ţară democratică care îşi respectă cetăţenii.
Astăzi, 16 decembrie, este ziua în care eroii noştri au început să moară pentru libertate, pentru democraţie şi pentru o pâine fără gust amar. După 22 de ani, tristeţea este cu atât mai mare, cu cât vedem că aceste idealuri sunt terfelite şi batjocorite de către cei care consideră că puterea este dreptul lor de a-i umili pe români.
Astăzi, Tineretul Naţional Liberal, nu poate accepta ca puterea coruptă să facă din banii românilor un Buget al risipei, sărăciei şi umilinţei, al cărui unic scop este finanţarea mafiei PDL-iste. Un buget în care educaţia are 2%, dar serviciile de informaţii primesc alocaţii suplimentare.
Astăzi, Tineretul Naţional Liberal nu poate accepta ca puterea coruptă să decidă cu de la sine putere comasarea alegerilor. Nu putem renunţa la organizarea de alegeri democratice, obţinute cu sânge acum 22 de ani, pentru o reducere de 20 milioane de euro – care nu înseamnă mai multe decât o telegondolă dintre cele cu care se mândreşte Elena Udrea.
Pentru acestea şi multe alte umilinţe îndurate de cetăţenii României, tinerii liberali vă cheamă alături de ei, ”În luptă cu puterea” mâine, 17 decembrie 2011, ora 17.00, la fântâna de la Universitate.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *