Jocurile preferate ale fiecărei fetițe

Orice fetiță de până în 10 ani iubește tot ce înseamnă jocuri colorate și tot ce înseamnă păpuși. Dacă până deunăzi, toate jocurile cu bebeluși erau fizic, de ceva vreme acestea s-au transpus în mediul online și au un real succes.

O parte din jocurile pentru fete, fac parte din categoria jocurilor Friv, o categorie deosebită, care aduce distracție, calitate a jocurilor și o varietate foarte mare.

Ce tipuri de jocuri găsești în categoria Friv pentru fete?

  • Jocurile cu Barbie – Poate cea mai iubită păpușă din toate timpurile, Barbie este eroina principală a sute de jocuri online, care fac deliciul fiecărei fetițe. Păpușa prinde viață și este pusă în diverse situații care mai de care mai palpitante. Fetițele vor putea să o îmbrace pe Barbie, să o ajute să picteze sau să o poarte în diverse aventuri. Pentru fetițele care preferă jocurile cu acțiune mai multă, Barbie poate chiar să participe la curse de motociclete sau să muncească la fermă.
  • Jocurile cu Bebeluși – O altă categorie de jocuri apreciată foarte mult de fiecare fetiță, sunt aceste jocuri cu bebelusi pentru că fiecare fată își dorește ca, la un moment dat să aibă un bebeluș, așadar, fie că se joacă fizic cu păpuși bebeluși, fie că se joacă online, va fi extrem de încântată să o facă. Aceste jocuri implică găsirea garderobei pentru bebeluși sau pur și simplu să-i înveți diferite lecții.
  • Jocurile în Bucătărie – Acestea sunt jocuri unde fetițele vor putea găti și o vor putea imita pe mama în bucătărie. Vor putea face toate bunătățile din lume, fără să facă mizerie și fără să dea vreodată greș.

Ce beneficii au astfel de jocuri asupra fetelor? Beneficiile sunt foarte mari pentru creșterea fiecărei fetițe și pentru psihicul ei:

  1. Va învăța numeroase lucruri datorită multitudinii de jocuri și varietății de domenii pe care le abordează;
  2. Se va distra. Acesta este scopul principal al jocurilor, să distreze fiecare copil sau fiecare persoană care le joacă. Cu o oră de astfel de jocuri pe zi, fetițele se vor relaxa și își vor îmbogăți cunoștiințele și imaginația;
  3. Își va dezvolta reflexele. Multe jocuri presupun acțiune și fetițele vor avea nevoie de reflexe bine dezvoltate pentru a trece mai departe în joc. Acest lucru nu poate decât să le ajute în viitor.

Chiar dacă aduc numeroase beneficii, este bine să nu fie jucate în exces, deoarece pot produce dependență.

Related Posts