Litoralul românesc vs cel bulgăresc

Unii ar putea spune ca litoralul din Bulgaria sta mult mai bine decat litoralul nostru. Cu toate acestea, lucrurile ar putea fi departe de a fi adevarate. Litoralul bulgaresc nu este asa de bun precum vi-l inchipuiti.

Conditiile si serviciile de pe litoralul romanesc s-au imbunatatit destul de mult in ultimii ani, iar cine vrea calitate se poate bucura de aceasta, avand deja numeroase locuri care pun accent pe aceasta. Hotelierii au investit sume uriase pentru a moderniza hotelurile de pe litoralul Marii Negre. Acest lucru a facut ca majoritatea hotelurilor sa fie destul de primitoare si deschise tuturor cerintelor clientilor din cei mai diversi.

Cei care fac tursim au pus serviciile in prim plan, fie ca vorbim despre spa, dar si despre plajele private foarte bine amenajate. Ei mai asigura si transport gratuit pana la plaja in caz ca hotelul nu se afla in primul rand langa apa.

Un lucru omniprezent in toate hotelurile romanesti este internetul de tip Wi-Fi gratuit. Acesta, pe langa faptul ca este prezent, este si functional cam peste tot. Printre alte facitilitati pe care le mai ofera aceste hoteluri se numara si plajele special amenajate pentru cei mici, dar si numeroasele spatii de joaca.

Hotelurile au in vedere si animatorii care se ocupa de copii, astfel incat parintii sa se poata bucura de o vacanta bine meritata. Alte hoteluri ofera oportunitatea de a folosi gratuit biciclete. Devine astfel foarte usor sa te plimbi prin zona si poti ajunge chiar pana in Constanta sau chiar Mangalia pe aceste biciclete.

Unele hoteluri ofera o lista lunga de excursii dar si programe suplimentare de care sa te poti bucura. In prajma acestor hoteluri vei gasi diverse locuri pe care sa le vizitezi. Depinzand de amplasarea hotelului, vei putea sa vizitezi obiective turistice, sau diverse porturi cu ambarcatiuni de toate felurile.

Related Posts