Litoterapia – 6 pietre utile și pe plan alimentar

Ai auzit pana acum de litoterapie? Aceasta metoda este cea care poate avea grija de tine datorita energiei pietrelor si cristalelor si care vine din grecescul lithos, care inseamna piatra si din therapeia, care inseamna cura.

Aceasta forma de medicina non-conventionala pleaca de la principiul ca tot ce ne inconjoara este compus dintr-o aura energetica. Aici intra animalele, plantele sau pietrele… conform litoterapiei, fiecare piatra are particularitatea sa si deci beneficii specifice. Dar aceste pietre te pot ajuta si pe plan alimentar.

Howlitul, piatra detox. howlitul este o piatra semi-pretioasa in nuante de alb. Actiunea sa diuretica face ca ea sa fie piatra perfecta pentru a favoriza eliminarea toxinelor, digestia si pentru a reduce retentia de apa.

Lapis Lazuli, pentru a se reconecta senzatiilor de foame si de satietate. Aceasta piatra albastra sacra din Egiptul Antic este o piatra emblematica de ceva secole incoace. Se poate folosi pentru a-ti regasi increderea in sine si pentru a-ti lua viata in maini.

Lapis Lazuli te poate ajuta de asemenea sa iti dezvolti intuitia si sa te asculti mai mult. Te ajuta de asemenea sa fii mai constienta de senzatiile de foame si se satietate.

Quartzul Roz, pentru a regasi iubirea de sine. In loc sa te calmezi cu o inghetata in fata sau cu preparate tip fast food, cel mai bine ar fi sa apelezi la piatra quartz roz. Quartzul Roz este piatra care reda tandretea, iubirea si increderea in sine si care poate vindeca ranile emotionale. Poate trata si o iubire excesiva pentru mancare si… pentru sine.

Serafinitul, contra rontaitului emotional, compulsiv. O alta piatra care te poate ajuta sa mananci mai usor- Serafinitul. Te poate ajuta sa scapi de toate dependentele alimentare, fiind o veritabila piatra vindecatoare, care te ajuta sa te simti mai bine.

Magnezitul, contra compusliilor alimentare. O alta piatra care poate alunga senzatia de foame- magnezitul. O piatra in nuante de alb sau de galben pal care poate calma gandurile urate si care poate trata compulsiile alimentare.

Apatitul, piatra care poate alunga foamea in mod natural. Apatitul este o piatra albastruie care poate alunga foamea in mod natural. Te va ajuta sa meditezi si sa ramai zen in cazul in care esti foarte stresata.

Lasă un răspuns