Lucifer, Supernatural, Vikings… serialele care se vor incheia în 2020

Dupa “Game of Thrones”, “Orange is the New Black” sau “The Big Bang Theory”, din acest an, oare la ce seriale vom mai spune Adio din 2020?

Supernatural. Este unul din cele mai lungi seriale din istorie. Chiar il credeam nemuritor. Dar, totusi, Superanatural se va opri la cel de-al 15 –lea sezon. O decizie a actorilor care vor sa se consacre unor proiecte noi. Cu cele 20 de episoade din acest ultim sezon care va aparea in curand, show-ul va avea in total 327 de episoade.

Arrow. Povestea de dragoste dintre canalul CW si serialele DC Comics a inceput in 2012, cu acest serial. Dar se va si incheia, se pare in 2020. Arrow se va incheia cu cel de-al optulea sezon care va avea doar 10 episoade, fata de 23 de obicei.

Lucifer. Viata lui Lucifer a fost una foarte turmentata. Dupa ce a fost anulat de FOX si a fost salvat de Netflix, acest serial va fi reluat pentru sezonul 5 care se va incheia in 2020. La inceput, s-au vrut sa se faca doar 10 episoade, dar dezamagirea fanilor a fost atat de mare, incat s-au mai adaugat inca 6 episoade.

Vikings. Vikings se va incheia cu cel de-al saselea sezon in 2020. Creatorul sau insa, Michael Hirst si MGM Television, vor sa extinda franciza si sunt in negocieri cu History pentru a dezvolta o continuare inconjurandu-se de aceeasi echipa.

Criminal Minds. Dupa ce s-a vehiculat de mai multe ori zvonuri cu privire la incheiera sa, serialul Criminal minds se va incheia si el in 2020. Un ultim sezon, cu numarul 15, scurtat la doar 10 episoade. In orice caz, serialul se poate lauda cu o frumoasa longevitate – 15 sezoane, 324 de episoade si 2 spin-off-uri.

Agents of Shield. Foarte des in pericol, deoarece nu prea s-a bucurat de succes, Agents of Shield se va incheia cu sezonul 7 in 2020. 13 ultime episoade care vor permite echipei sa incheie demn acest serial.

Modern Familiy. Un serial revolutionar, altadata, dar care si-a pierdut incet-incet din popularitate, se va incheia cu cel de-al 11-lea sezon, dupa lungi negocieri cu principalii actori, care sunt printre cei mai bine platiti.

The Good Place. Serialul de comedie se va incheia dupa al patrulea sezon al sau. O decizie luata de creatorul sau care nu vrea sa lungeasca prea mult serialul, fara folos.

Lasă un răspuns