Mi-am reamenajat biroul

De curand m-am mutat si primul lucru pe care a trebuit sa-l pun la punct a fost biroul, bineinteles. Cu restul casei facuta vraiste mai poti sa traiesti, dar daca in birou nu este totul in ordine atunci nu o sa mearga nimic bine. Cel putin asa e in cazul meu, lucrand in IT, de acasa.

Am inceput prin a-mi face o lista cu tot ce imi trebuie. Aveam o camera goala la dispozitie pe care s-o mobilez cum as vrea eu sa fie biroul. Am trecut pe lista un scaun, birouri directoriale, o canapea si asa mai departe si am luat la pas magazinele de mobila.

Din fericire intreg procesul a fost destul de simplu, tinand cont ca-mi mobilam propriul birou iar eu nu sunt tocmai cel mai pretentios om. A fost suficient sa se potriveasca cat de cat culorile intre ele, am stat pe cateva scaune manageriale si l-am ales pe cel mai confortabil.

M-am mai plimbat pe acolo si pentru a-mi lua tot felul de prostioare care probabil o sa ramana aruncate prin sertare, dar asta e placerea mea vinovata. Trei agende din care probabil voi scrie maxim cateva pagini, seturi intregi de pixuri de toate tipurile, cateva organizatoare pentru sertare, toate astea pana am ajuns si la raionul de canapele pentru birou unde am avut de facut cea mai grea alegere a zilei.

Problema e ca imi placeau absolut toate canapelele. V-am zis deja ca nu sunt deloc pretentios. Nu prea am avut limite nici de marime, dat fiind faptul ca am avut norocul de o camera destul de mare dedicata biroului asa ca nu a trebuit sa alerg dupa vreo canapea minuscula pe care sa o incadrez in peisaj. Puteam alege aproape orice, de aici si nivelul mare de dificultate.

Pana la urma am luat canapeaua care mi s-a parut mie cea mai confortabila dintre cele testate acolo dar si care se potrivea ca si culoare cu biroul si scaunul pe care le alesesem inainte. Le-am montat eu singur, asa cum fac de obicei cand am doar cateva produse. Daca as fi luat mobila pentru intreaga casa atunci as fi apelat la o firma specializata care se ocupa cu montarea, dar pentru doar cateva zeci de minute pierdute am ales sa ma ocup eu singur.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *