Moda office cu Violeta by Mango

Violeta by Mango propune o serie de vestimentatii, care cu siguranta vor fi in voga in aceasta toamna. Aceasta mereu are diferite vestimentatii care se potrivesc oricarei ocazii, dar si formei corpului. Gasirea unei tinute care sa se potriveasca perfect formei corpului, poate fi un lucru destul de greu de facut, cu toate acestea nu va fi imposibil ca urmand sfaturile Violetei sa reusim sa ne realizam tinuta potrivita.

In primul rand trebuie sa aveti in vedere faptul ca articolele vestimentare nu trebuie sa fie in nici un caz plictisitoare. Este important ca atunci cand alegem tinuta potrivita sa avem in vedere moda office pentru ca pe aceasta o purtam in viata de zi cu zi.

Abordand sfaturile Violetei vom observa faptul ca nu mai conteaza dimensiunea pe care o are fiecare, ci mai mult bunul gust oferit de numeroasele articole vestimentare. Primele astfel de tinute, care pot fi abordate, sunt tinutele cu pantaloni. Pantalonii reprezinta un lucru indispensabil in viata de zi cu zi, iar acest articol vestimentar asigura rezistenta la ritmul muncii.

Pantalonii skinny sunt perfecti pentru birou, dar se mai poate opta si pentru cei cu rupturi. Bluzele vor fi alese astfel incat sa vina in completarea tinutelor, avand culori neutre. Cea mai apreciata combinatie de culori este cea pe care o realizeaza negrul cu albul. Aceasta combinatie nu ar trebui sa lipseasca din sifonier.

Pantalonii cropped sunt un alt articol vestimentare pe care ar trebui sa-l avem in vedere atunci cand dorim sa ne bucuram de o tinuta cat mai lejera. Acesti pantaloni se pot combina cu o vesta, pentru ca efectul creat sa fie unul deosebit. Se mai poate opta pentru jachete lungi, acestea fiind perfecte pentru moda de birou. De asemenea si bluzele simple sunt o optiune buna.

Related Posts